AdvokatWatch

Her er de mest læste artikler på AdvokatWatch

AdvokatWatch har været i luften et halvt år, men hvilke historier har læserne fundet mest interessante? Vi giver her et overblik over de mest læste artikler det første halve år.

Foto: Colourbox

AdvokatWatch været i luften i præcis et halvt år i dag. Næsten 1.000 artikler om advokatbranchen er det indtil videre blevet til om opslitninger, fusioner, kvinders karriere, digitalisering, M&A, salærer, GDPR, sociale medier, stress og strategi for bare at nævne nogle af de emner, som er blevet berørt. Men hvilke artikler har I læsere fundet mest interessante? Vi tæller ned til den mest læste artikel på AdvokatWatch i vores første halve leveår.

10. Mangel på kvindelige partnere rammer advokatfirmaer

Seks ud af syv partnere i de store advokatvirksomheder er mænd, og der er også få kvinder i de nye partnerudnævnelser. Det koster viden og går ud over bundlinjen, mener chefer i branchen. Læs mere her.

9. Region: Ja, vi er skyldige – men vi vil ikke betale en stor erstatning

Region Hovedstaden erkender, at der er sket ulovligheder i udbudsproces, men vil ikke betale erstatning til arkitektfirma. Advokat med speciale i udbudsret har ikke meget tilovers for regionen og Kammeradvokatens adfærd i sagen. Læs mere her.

8. Ny rigsadvokat bryder kæde af afdelingschefer fra ministeriet

Danmarks nye rigsadvokat kommer som sine forgængere ikke fra Justitsministeriets egne rækker, hvor det siden 1980'erne ellers har været tradition at udnævne en afdelingschef. Ministeriet forholder sig tavst til både den forhenværende og nye rigsadvokat. Læs mere her.

7. Efter splittelse af stort advokatfirma: Det har været lærerigt, men ikke sjovt

"Hvis ikke du har fælles fodslag, er det frygtelig svært at ændre strategi." Det har direktør for Kielberg Advokater erfaret, efter en periode hvor uenighed i ejerkredsen har ført til en splittelse af firmaet. Læs mere her.

6. Advokater i indædt opgør om ærekrænkelser og falske dokumenter

Efter anklager om trusler, personangreb, dokumentforfalskning og dørhåndtag indsmurt i afføring ramler to advokater og en borgmester nu sammen i retten. Læs mere her.

5. Retten i Kolding har fået styr på sovende forsvarer og kys til klienter

Efter at Retten i Kolding i efteråret gjorde klart for forsvarerne, at middagslure eller kys til klienterne ikke hørte til i retslokalet, er tingene nu blevet bedre, oplyser retspræsidenten. Læs mere her.

4. Gorrissen-formand om kritik i pressen: ”Det er skadeligt for vores image”

Peter Appel, formand hos Gorrissen Federspiel, forholder sig for første gang til den voldsomme kritik, der har ramt advokatkontoret, senest i forbindelse med sagen mod den tidligere ledelse i Roskilde Bank. Læs mere her.

3. Kammeradvokaten skal kulegrave frås med kuglepenne og middage

Kommunernes Landsforening har hyret Kammeradvokaten til en advokatundersøgelse om køb af Mont Blanc-kuglepenne for 90.000 kr., privat weekendophold og dyre middage. Læs mere her.

2. Advokat raser over dommer efter salærbarbering

Efter at have fået sit salær i en konkurssag nedsat angriber Aalborg-advokaten Rune Hyllested nu en dommerfuldmægtig for at føre sagsbehandling i pressen. Læs mere her.

1. Advokaten bag fodboldstjernens kontrakt: Dette er noget af det sjoveste, jeg har oplevet som advokat

Advokat Frederik Bruhn fra Dahl Advokatfirma var med som advokat, da VM-aktuelle Thomas Delaney indgik den største kontrakt, en dansk fodboldspiller nogensinde har indgået. Læs mere her.

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

En advokat blev i denne uge varetægtsfænglset for hvidvask. Derudover bød ugen blandt andet på historier om en strid mellem en byret og anklagemyndighed, mens Danske Advokaters nye formand meldte sig ind i samfundsdebatten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier