AdvokatWatch

Offensiv Horten-chef vil have endnu flere advokater i Aarhus: "Vi vil have et step two"

Advokatfirmaet Horten lægger umiddelbart aggressivt fra land i Aarhus med fem partnere og mere end 70 medarbejdere. Men Horten skal være endnu større i Aarhus, siger managing partner, Finn Schwarz.  

Foto: Horten PR

Fem partnere og mere end 70 medarbejdere har sluttet sig til Horten og skal udgøre advokatfirmaets kontor i Aarhus. Det ligner et offensivt træk og en stor mundfuld, men det er kun begyndelsen. Der er nemlig flere tiltag på bedding, som skal udbygge og styrke Hortens position, fortæller advokatfirmaets managing partner, Finn Schwarz, i et interview med AdvokatWatch.

"Der er fuldstændig enighed i partnergruppen om, at det her kun er step one. Vi gjorde ikke det her kun for step one. Vi gør det, fordi vi vil have et step two. Så må vi se, om der kommer et step three, men ambitionen er ikke fuldendt med dette første step. Vi vil først opfatte det som en succes, når Aarhus-kontoret har en størrelse, som er væsentlig mere substantiel, end de fem partnere og deres medarbejdere," siger Finn Schwarz.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

143 advokater sidder tungt på trecifret millionmarked

Knap 150 advokater fordelt på mere end 100 forskellige advokatkontorer sidder i dag på langt størstedelen af millionmarkedet for dødsboer, der behandles som bobestyrerboer. Det betyder meget for min forretning, lyder det blandt andet fra advokat.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier