Om AdvokatWatch

AdvokatWatch går helt tæt på virksomheder og personer i advokatbranchen, ligesom vi fokuserer på de juridiske afdelinger i de danske virksomheder. Vi skriver om strategi, ledelse, resultater, konkurrence, tal, rankings, mandater, tvister, rådgivning, rammevilkår, teknologi, innovation, brancheglidninger, profiler, talenter, karriere, løn, jobskifte og meget andet. AdvokatWatch leverer uafhængig, kritisk og fair journalistik om de store, toneangivende virksomheder, men også om underskoven af mindre og mellemstore danske virksomheder.

AdvokatWatch er en del af Watch Medier, der henvender sig til læsere med interesse for samfund og erhvervsliv. Watch Medier udgiver ud over AdvokatWatch også søstermedierne AgriWatch, AMWatch, CleantechWatch, DetailWatch, EjendomsWatch, EnergiWatch, FinansWatch, FødevareWatch, ITWatch, KapitalWatch, MediaWatch, MedWatch, MobilityWatch, PolicyWatch og ShippingWatch. Du kan læse mere om Watch Medier her.

Da vi har ambitioner om at levere kvalitetsjournalistik, kræver det abonnement at læse en del af artiklerne på AdvokatWatch. Læs mere her, hvis din virksomhed ønsker et abonnement på AdvokatWatch: http://advokatwatch.dk/service/abonnement/

Vi kan kontaktes på denne adresse:

AdvokatWatch
Rådhuspladsen 37
1785 København V
Tlf.: 70 777 126
E-mail: advokatwatch@advokatwatch.dk

Du kan kontakte redaktionen på tlf.: 3330 8341


Vil du være en del af redaktionen på AdvokatWatch?

Se om vi har ledige stillinger her.Hvem er vi:

steffen-moses-1-1-1.jpg
Steffen Moses
Redaktør

Tlf.: 3330 8341
sm@advokatwatch.dk


Steffen Moses, født 1984, er uddannet cand.comm. i journalistik og globale studier fra Roskilde Universitet i 2014. Han er medstifter af firmaet Datared., der har lavet undersøgende datajournalistik for bl.a. Ekstra Bladet og Fagbladet 3F. Steffen har i øvrigt været journalistpraktikant på Børsen, og under studierne arbejdede han på B.T. I 2015 modtog han sammen med Datared. og Ekstra Bladet FUJ-prisen for undersøgende journalistik. Før AdvokatWatch har Steffen været journalist på FinansWatch og PolicyWatch.


andreas-vestergaard-1-1-1.jpg
Andreas Vestergaard
Journalist

Tlf.: 3330 8344
av@advokatwatch.dk


Andreas Vestergaard, født 1988, er uddannet cand.comm. i journalistik fra Roskilde Universitet og med praktiktid på B.T. Han har blandt andet arbejdet som freelance-journalist for B.T. og Euroman. Han har været ansat som journalist hos Watch Medier siden september 2018 og har også været på søstermediet EjendomsWatch.


mr-champ-1-1-1.jpg
Rasmus Fredsted
Journalist

Tlf.: 3330 8324
rf@advokatwatch.dk


Rasmus Fredsted, født 1996, er uddannet journalist fra Syddansk Universitet. Han har været praktikant på Jyllands-Posten, hvor han skrev om ind- og udland. Efter endt praktik skrev han freelance for Jyllands-Posten og Finans, indtil han i april 2022 kom til AdvokatWatch.


ms-champ-1-1-1.jpg
Katja Beaula
Journalist

Tlf.: 3330 8303
kb@advokatwatch.dk


Katja Beaula, født 1990, er uddannet BA.jur fra Københavns Universitet og Cand.mag i journalistik fra Syddansk Universitet med praktiktid på Altinget. Hun har tidligere været ansat på WatchMedier og senere bl.a. arbejdet som freelancejournalist og som kommunikationsfaglig konsulent for Rambøll Management Consulting.
 


Teknisk support

Tlf.: 7077 7126
support@infowatch.dk


Bogholderi/økonomiafdeling

Ved henvendelser vedr. fakturakopi, levering af faktura, betalingsfrister mv., kontakt:

debitor.watch@jppol.dk

Har du spørgsmål til selve ydelsen på din faktura, bedes du kontakte AdvokatWatch:

advokatwatch@infowatch.dk

Tlf.: 7077 7126Du kan finde vores medier her:

watchmedier.dk

agriwatch.dk

amwatch.dk

cleantechwatch.dk

detailwatch.dk

ejendomswatch.dk

energiwatch.dk

energywatch.eu

finanswatch.dk

fodevarewatch.dk

itwatch.dk

kapitalwatch.dk

mediawatch.dk

medwatch.dk

mobilitywatch.dk

policywatch.dk

shippingwatch.dk

shippingwatch.com