AdvokatWatch

Mest læste artikler på AdvokatWatch i 2019

Særligt én begivenhed skabte opmærksomhed blandt AdvokatWatch' læsere i 2019. Her får du et overblik over de fem mest læste artikler i det forgangne år.

Plesner, der er et af Danmarks største advokatfirmaer, fylder godt på listen over de mest læste artikler på AdvokatWatch.dk i 2019. | Foto: Torben Stroyer/ERH

Fusioner og frustrationer, karriere og konkurrence, retsprincipper og retssager, stress og salærer og meget, meget mere. AdvokatWatch har det seneste år bragt mere end 1500 artikler om advokatbranchen. Men der var særligt én begivenhed, der skabte interesse:

Tvekampen mellem Accura og Plesner, som tog sin begyndelse i oktober.

Her sikrede Accura sig med et snuptag syv profiler fra Plesner. Det betød, at Plesner måtte vinke farvel til ca. 90 års erfaring inden for transaktionsområderne M&A og fast ejendom, mens Accura styrkede et i forvejen stærkt fokusområde i advokatfirmaet.

I starten af december slog Plesner imidlertid tilbage og hentede to partnere fra Accura som et led i at genopbygge området for fast ejendom, som blev hårdest ramt af den opsigtsvækkende manøvre i efteråret. Når støvet har lagt sig, vil Accura have oprustet med 25 jurister fra Plesner, mens seks jurister er gået den anden vej.

Blandt de øvrige mest læste historier i årets løb finder vi en række andre Plesner-advokater, som brød ud for at starte nichekontoret Christensen Partners, mens det mindre advokatkontor BKH Law hjalp Astralis Group i mål med e-sportvirksomhedens meget omtalte børsnotering på vækstbørsen First North.

Herunder kan du se de fem mest læste historier på AdvokatWatch.dk i 2019.

  1. Partnerdræn i Plesner: 90 års erfaring forlader firmaet
  2. Plesner-partnere rykker til Accura 
  3. Fire erfarne Plesner-advokater bryder ud og etablerer nichekontor: "Vi løfter i fællesskab"
  4. Plesner slår tilbage efter partnerflugt – henter partnere fra Accura
  5. Ungt advokatfirma tager Astralis på børsen: Vigtigt at få profilerede sager 

Mere fra AdvokatWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier