AdvokatWatch

Fire erfarne Plesner-advokater bryder ud og etablerer nichekontor: "Vi løfter i fællesskab"

Med inspiration fra andre i advokatbranchen, en ny tendens og en brændende lyst til at prøve noget nyt har fire advokater, heraf to partnere, forladt advokatselskabet Plesner for at starte deres eget. Over for AdvokatWatch uddyber Plesner-partner gennem 19 år sin beslutning. Advokaterne vil ramme en niche i markedet.

Selvom Shaina Jabbar (nr. 2 fra venstre) er formand og Jacob Christensen (nr. 2. fra højre) har titlen som managing partner i det blot to uger gamle Christensen Partners, er der ingen forskel på de fire partnere ledelsæsmæssigt, siger Shaina Jabbar. Yderst til venstre ses Hasse Olesen, mens Nicholas W. Boe Stenderup er yderst til højre. | Foto: Christensen Partners / PR

Et nyt advokatpartnerselskab ved navn Christensen Partners har set sine første dage. Men ser man på iværksætterne bag, er det en garvet flok på fire, som hver især har en fortid i advokatselskabet Plesner gennem mindst 10 år.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Højesteret satte et eftertrykkeligt punktum på retsopgøret efter finanskrisen med stor millionbøde. Derudover bød ugen på historier om blandt andet ny patentdomstol, kritiseret advokatundersøgelse i Helsingør og højesteretsdom om salærkrav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier