AdvokatWatch

Fire erfarne Plesner-advokater bryder ud og etablerer nichekontor: "Vi løfter i fællesskab"

Med inspiration fra andre i advokatbranchen, en ny tendens og en brændende lyst til at prøve noget nyt har fire advokater, heraf to partnere, forladt advokatselskabet Plesner for at starte deres eget. Over for AdvokatWatch uddyber Plesner-partner gennem 19 år sin beslutning. Advokaterne vil ramme en niche i markedet.

Selvom Shaina Jabbar (nr. 2 fra venstre) er formand og Jacob Christensen (nr. 2. fra højre) har titlen som managing partner i det blot to uger gamle Christensen Partners, er der ingen forskel på de fire partnere ledelsæsmæssigt, siger Shaina Jabbar. Yderst til venstre ses Hasse Olesen, mens Nicholas W. Boe Stenderup er yderst til højre. | Foto: Christensen Partners / PR

Et nyt advokatpartnerselskab ved navn Christensen Partners har set sine første dage. Men ser man på iværksætterne bag, er det en garvet flok på fire, som hver især har en fortid i advokatselskabet Plesner gennem mindst 10 år.

Jacob Christensen har gennem 19 år været partner hos Plesner og står nu i spidsen for det nye selskab, mens den tidligere Plesner-partner Shaina Jabbar er bestyrelsesformand. Advokaterne Hasse Olesen og Nicholas William Boe Stenderup kommer også fra Plesners corporate team og er partnere i det nye selskab.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Den længe ventede beretning fra Minkkommissionen løb med rampelyset, men ugen bød også på historier om blandt andet nye advokatetiske regler, et tørlagt marked for børsnoteringer og en ny udbudslov.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier