AdvokatWatch

Plesner-partnere rykker til Accura

Et af landets største advokatfirmaer vinker farvel til hele syv partnere, som alle bliver en del af Accura.

Foto: Torben Stroyer/ERH

Accura vil med syv partnere fra Plesner styrke sin position inden for transaktioner.

Det meddeler advokatfirmaet i en pressemeddelelse.

De syv partnere tæller Tue Ravnholdt, Torben Nørskov og Lars Mygind Bojsen, som alle arbejder med virksomhedsoverdragelser.

Inden for fast ejendom skifter partnerne Anders Friis, Jakob Schou Midtgaard, Luise Christensen og Rikke Marie Falck til Accura.

Thomas Weincke, partner og bestyrelsesformand i Accura, ser frem til at byde de nye partnere velkommen, lyder det i pressemeddelelsen.

"I Accura har vi altid haft en fokuseret strategi, og vores fælles ambition er, at vi vil være en advokatvirksomhed i vores egen liga inden for rådgivning om transaktioner. Optagelsen af de nye partnere er endnu et vigtigt skridt mod opfyldelsen af den ambition," udtaler Thomas Weincke, som fremhæver Anders Friis, Jakob Schou Midtgaard og Tue Ravnholt Frandsen.

"Med dem og de øvrige partnere om bord vil vi fremover blive endnu bedre i stand til at videreudvikle kompetencer og produkter til gavn for vores fælles kunder, ligesom vi vil styrke vores position som en af de absolut mest attraktive virksomheder for de mest talentfulde og ambitiøse medarbejdere."

Ifølge pressemeddelelsen skifter de syv partnere, fordi de ønsker at være en del af et advokatfirma, "der er højt specialiseret i at rådgive om komplekse transaktioner."

"Vi deler Accuras ambitioner og det stærke fokus på transaktioner, som giver en helt særlig kultur, tilgang til rådgivningen og fokus i processer og ydelser, som vi glæder os til at blive en del af," udtaler Anders Friis på vegne af de indtrædende partnere.

Skiftet kommer kort tid efter, at der har været mere end almindelig uro på de indre linjer hos Plesner. Flere partnere, blandt andet fra afdelingen for fast ejendom, har været utilfredse med fordelingen af honorar mellem partnerne, har nichemediet Insidebusiness kunne berette.

Plesner skifter ud i toppen

Medie: Debat om aflønning skaber intern splid i Plesner 

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Efterårsferien blev skudt i gang med nyheden om, at Horten får ny ledende partner til nytår. Derudover satte undersøgelse fokus på danskernes holdning til lokale advokater, mens afsat kurator fik lov til at bringe Højesteret på banen efter "vidtgående" afgørelse.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier