AdvokatWatch

Plesner skifter ud i toppen

Et af landets største advokatfirmaer har skiftet ud på formands- og næstformandsposten. Det sker efter historier om intern uro.

Niklas Korsgaard Christensen, advokat og nu næstformand i Plesner. | Foto: Asger Ladefoged / Ritzau Scanpix

Der er kommet nye ansigter ind på Plesners formands- og næstformandspost, hvor henholdsvis Nicolai Ørsted og Anders Friis tidligere sad.

Det skriver Børsen.

Ændringen fremgår af advokatselskabets hjemmeside, men er endnu ikke registreret i CVR – Det Centrale Virksomhedsregister.

Det er partner Thomas Holst Laursen, der er indtrådt som formand for bestyrelsen, mens partner Niklas Korsgaard Christensen har fået titlen som næstformand i Plesner. Thomas Holst Laursen har ikke før været medlem af bestyrelsen i selskabet, mens den nu tidligere formand og næstformand helt er udtrådt af bestyrelsen. Det fremgår af selskabets hjemmeside.

Plesner har ikke selv kommunikeret noget ud i forbindelse med skiftet, men tidligere formand, Nicolai Ørsted, skriver til Børsen, at han er afgået på baggrund af "et naturligt ønske om at tage en pause og koncentrere mig om arbejdet som advokat i en periode".

Mediet Insidebusiness kunne i sidste uge fortælle, at der har været en intern debat om aflønningsmodellen om ligedeling blandt partnerne. Der skulle angiveligt have været mest utilfredshed blandt partnerne i afdelingerne for M&A og fast ejendom.

Børsen har angiveligt også været i kontakt med kilder, som har kendskab til uenighederne. Den nye formand er partner i M&A-afdelingen, men afviser over for Børsen at kommentere på, om formandsskiftet hænger sammen med aflønningsdebatten.

Medie: Debat om aflønning skaber intern splid i Plesner

Advokater gør klar til at diskutere konkurrence, brexit og kunstig intelligens på IBA 

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Efterårsferien blev skudt i gang med nyheden om, at Horten får ny ledende partner til nytår. Derudover satte undersøgelse fokus på danskernes holdning til lokale advokater, mens afsat kurator fik lov til at bringe Højesteret på banen efter "vidtgående" afgørelse.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier