AdvokatWatch

Plesner skifter ud i toppen

Et af landets største advokatfirmaer har skiftet ud på formands- og næstformandsposten. Det sker efter historier om intern uro.

Niklas Korsgaard Christensen, advokat og nu næstformand i Plesner. | Foto: Asger Ladefoged / Ritzau Scanpix

Der er kommet nye ansigter ind på Plesners formands- og næstformandspost, hvor henholdsvis Nicolai Ørsted og Anders Friis tidligere sad.

Det skriver Børsen.

Ændringen fremgår af advokatselskabets hjemmeside, men er endnu ikke registreret i CVR – Det Centrale Virksomhedsregister.

Det er partner Thomas Holst Laursen, der er indtrådt som formand for bestyrelsen, mens partner Niklas Korsgaard Christensen har fået titlen som næstformand i Plesner. Thomas Holst Laursen har ikke før været medlem af bestyrelsen i selskabet, mens den nu tidligere formand og næstformand helt er udtrådt af bestyrelsen. Det fremgår af selskabets hjemmeside.

Plesner har ikke selv kommunikeret noget ud i forbindelse med skiftet, men tidligere formand, Nicolai Ørsted, skriver til Børsen, at han er afgået på baggrund af "et naturligt ønske om at tage en pause og koncentrere mig om arbejdet som advokat i en periode".

Mediet Insidebusiness kunne i sidste uge fortælle, at der har været en intern debat om aflønningsmodellen om ligedeling blandt partnerne. Der skulle angiveligt have været mest utilfredshed blandt partnerne i afdelingerne for M&A og fast ejendom.

Børsen har angiveligt også været i kontakt med kilder, som har kendskab til uenighederne. Den nye formand er partner i M&A-afdelingen, men afviser over for Børsen at kommentere på, om formandsskiftet hænger sammen med aflønningsdebatten.

Medie: Debat om aflønning skaber intern splid i Plesner

Advokater gør klar til at diskutere konkurrence, brexit og kunstig intelligens på IBA 

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Statsminister Mette Frederiksen (S) udskrev valg, tre advokater genopstiller til Folketinget, og en advokat blev tilkendt 400.000 kr. i en strid om fyring. Sidst, men ikke mindst, fortalte PWC-chef om sats på juridisk rådgivning.

EU om ventetider ved domstolene: Det går ikke

I sin tredje årlige rapport om retssikkerhed udtrykker EU-Kommissionen bekymring for domstolene i Danmark. ”Det er tid til at handle,” mener formanden for Advokatrådets internationale udvalg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier