AdvokatWatch

Medie: Debat om aflønning skaber intern splid i Plesner

Plesners ligedelingsmodel har givet anledning til debat, splittelse og længere tids utilfredshed blandt en gruppe partnere, skriver Insidebusiness. Ifølge mediet har flere partnere krævet markante ændringer i forbindelse med den model, som advokatfirmaet benytter til at fordele overskuddet.

Plesners domicil "Kobbertårnet" i København. | Foto: Plesner / PR

Flere fremtrædende partnere i advokatselskabet Plesner har gennem længere tid været utilfredse med den ligedelingsmodel, som advokathuset bruger til at fordele indtjeningen. Det erfarer Insidebusiness fra flere anonyme kilder, som skulle have kendskab til den strid, der efter sigende skulle foregå i virksomheden.

Plesner-partnerne har ifølge mediet været utilfredse med den nuværende model, som de ikke mener giver en rimelig fordeling. En intern debat om fordelingen, som har splittet selskabets partnere i to uenige fløje. Det er særligt inden for køb og salg af virksomheder samt fast ejendom, at der er parter, som har været utilfredse med ligedelingsmodellen, som Plesner – lige som mange andre advokatfirmaer – benytter, skriver mediet.

Tom Kári Kristjánsson, managing partner i Plesner, afviser over for Insidebusiness, at man har planer om at ændre modellen om ligedeling, som advokathuset længe har sværget til.

Ny analyse: Top 10-advokater omsætter for 7 milliarder kroner 

Fire erfarne Plesner-advokater bryder ud og etablerer nichekontor: "Vi løfter i fællesskab"

Overskudsmodel koster Bech-Bruuns partnere en del af overskuddet  

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Den længe ventede beretning fra Minkkommissionen løb med rampelyset, men ugen bød også på historier om blandt andet nye advokatetiske regler, et tørlagt marked for børsnoteringer og en ny udbudslov.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier