AdvokatWatch

Advokat dropper politiker-karriere på grund af travlhed på jobbet

Mange arbejdsopgaver, bl.a. med at føre sager for flygtninge og indvandrere, får advokat Henrik Lüth til at trække sig som folketingskandidat for Socialdemokraterne.

Advokat Henrik Lüth dropper sit kandidatur til folketinget for Socialdemokratiet | Foto: Lüth Advokatfirma

"Jeg har snakket med mit bagland derhjemme, og vi er enige om, at den ikke går længere."

Sådan lyder det i JydskeVestkysten fra advokat Henrik Lüth, der nu dropper ambitionerne om at komme i Folketinget for Socialdemokratiet i Aabenraa-kredsen.

Beslutningen skyldes, at Henrik Lüth har for travlt med sin advokatforretning til også at være folketingskandidat. Lüth Advokatfirma beskæftiger sig bl.a. med familieret, strafferet og udlændingeret, og Henrik Lüth har mange sager, der vedrører flygtninge og udlændinge.

Uenig i flygtningestramninger

Over for JydskeVestkysten lægger han ikke skjul på, at han ikke er enig i mange af de udlændingestramninger, Socialdemokraterne har stemt ja til, og som han mener "kun har til formål at gøre livet så svært som muligt for de flygtninge, der er i landet."

"Det er ikke grunden til, at jeg er gået som folketingskandidat, men jeg vil ikke undlade at bemærke, at det da kommer oveni. Og jeg kan fornemme rundt omkring, når jeg har været på gaden og snakke med folk, at jeg ikke er den eneste socialdemokrat, der har det på denne måde," tilføjer han.

Advokat blev ikke hørt i sag om bandeforbud: DR afviser at have ladet sig diktere af ministerium 

HjulmandKaptain overtager godsejers sag mod Kommune 

Ny chef for fast ejendom i Lundgrens: Vi satser på de unge 

Bruun & Hjejle henter forstærkning til fast ejendom hos konkurrenter 

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

I denne uge fik landets advokater en ny guide til hvidvaskregler og flere opgaver på bordet på baggrund af Ruslands invasion i Ukraine. Branchens topchefer meldte derudover ud, at fleksibilitet er et konkurrenceparameter, men fasttidskontrakter lader vente på sig.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier