AdvokatWatch

Ny chef for fast ejendom i Lundgrens: Vi satser på de unge

Den nye chef for Lundgrens ejendomsafdeling, Tobias Vieth, går efter en 'voluminøs' afdeling, hvor de unge skal sætte tempoet.

"Det er unge mennesker – i hvert fald yngre end mig – vi kommer til at satse på," siger 46-årige Tobias Vieth, ny leder af Lundgrens ejendomsafdeling Foto: Lundgrens

Lundgrens skal være blandt de advokatfirmaer, investorer først tænker på, når der skal hentes rådgivning til fast ejendom.

Det er ambitionen hos den nye leder af Lundgrens ejendomsteam, Tobias Vieth, fortæller han til Berlingske Business. Og meget af springkraften skal komme fra unge advokater med høj arbejdsglæde.

"Det er unge mennesker – i hvert fald yngre end mig – vi kommer til at satse på. Vi lægger meget vægt på, at folk selvfølgelig skal være flittige, men de skal også være glade for at arbejde. Kunsten er at finde ud af, hvad folk er gode til, og så få dem til at lave det og nyde det," siger 46-årige Tobias Vieth til Berlingske Business.

Hele afdelingen rykkede

Tobias Vieth var med til at opbygge en ejendomsafdeling med ca. 15 medarbejdere i Danders & More, men ved årsskiftet rykkede hele holdet til Lundgrens, der dermed kom over 30 medarbejdere i ejendomsafdelingen.

Tobias Vieth afløser Niels Gram-Hanssen, som efter 15 år som afdelingsleder skifter rolle men bliver i Lundgrens.

"Vi skal have en voluminøs afdeling inden for fast ejendom. Vores mål er, at vi altid skal være på radaren og være 'top of mind', når investorerne tænker juridisk rådgivning inden for ejendomme. Så vi skal være flittige, dygtige og tilgængelige. Vi har som advokatfirma ikke ambitioner om at lave alt for alle, men vi vil lave meget for nogle," siger Tobias Vieth til Berlingske Business.

Stifter forlod sit advokatfirma med halvdelen af staben: Det var ren forretning

Bruun & Hjejle henter forstærkning til fast ejendom hos konkurrenter

Kammeradvokatens nye ejendomsadvokat blev inspireret af Christiania

Jurist bliver ejendomsinvesteringschef i Formuepleje

Erfaren ejendomsadvokat forlader Bech-Bruun

Relaterede

advokatwatch trial

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier