Gorrissen-spydspids om skifte til Novo Nordisk: Vigtigt at udvikle sig

Managing partner Tomas Haagen fra Gorrissen Federspiel bliver ny, juridisk chef i Novo Nordisk. Skiftet skyldes behovet for udvikling, siger Haagen.
Tomas Haagen forlader efter 27 år Gorrissen Federspiel for at blive juridisk chef i Novo Nordisk | Foto: Ritzau Scanpix/Malene Anthony Nielsen
Tomas Haagen forlader efter 27 år Gorrissen Federspiel for at blive juridisk chef i Novo Nordisk | Foto: Ritzau Scanpix/Malene Anthony Nielsen

Det er vigtigt hele tiden at udvikle sig.

Sådan forklarer managing partner Tomas Haagen over for Berlingske Business sin beslutning om efter 27 år at forlade advokatkæmpen Gorrissen Federspiel til fordel for et job som juridisk chef i medicinalkoncernen Novo Nordisk.

"Det har været en fantastisk rejse i Gorrissen Federspiel. Jeg har kunnet udvikle mig fagligt og menneskeligt, og jeg har fået ledelsesaspektet oven i. Men det er også gået op for mig, at det er vigtigt, at der hele tiden er udvikling. Og det er det drive, der har gjort, at jeg har fået lyst til at prøve kræfter med noget helt nyt og at arbejde med ledelse i en stor og international organisation som Novo Nordisk," siger Tomas Haagen til Berlingske Business.

Hos Novo Nordisk bliver Tomas Haagen ansvarlig for mere end 280 medarbejdere med en titel som Senior Vice President og General Counsel. Han får udover Legal Affairs også ansvaret for afdelingen Corporate Patents. Han overtager stillingen efter Ole Ramsby, der har været chef for Novo Nordisks juridiske afdeling i mere end 20 år.

Jobskiftet er kommet som en stor overraskelse i partnerkredsen i Gorrissen Federspiel.

"Jeg troede aldrig, at det skulle ske for mig, men jeg sad bare med åben mund. Jeg var dybt overrasket over, at Tomas fandt noget andet, der var bedre," siger bestyrelsesformand Peter Appel til Business.

Gorrissen Federspiel mister managing partner 

 

Advokatfirmaer satser på fornuften på sociale medier 

Gorrissen-advokater: Unges arbejdskrav betyder farvel til "up or out"-mentaliteten 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også