AdvokatWatch

Gorrissen Federspiel mister managing partner

Managing partner i Gorrissen Federspiel, Tomas Haagen, bliver juridisk chef i Novo Nordisk. Det baner vejen for en ny managing partner, der har været i advokatfirmaet de sidste 14 år.

Foto: Gorrissen Federspiel PR

Danmarks fjerdestørste advokatfirma skifter ud i toppen. Managing partner Tomas Haagen skal nemlig være ny chef for den juridiske afdeling hos Novo Nordisk fra 1. oktober. Det skriver Berlingske Business onsdag eftermiddag.

Hos Gorrissen har man allerede udpeget Tomas Haagens efterfølger. Det bliver Martin André Dittmer, der har været i advokatfirmaet i 14 år, fremgår det af Berlingskes artikel. Han har de sidste 10 år været ansvarlig for afdelingen for konkurenceret og en del af bestyrelsen de sidste fem år. Han overtager posten som managing partner den 1. juli.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der kan godt ryge en finke af panden, lød det fra advokat Mette Grith Stage i en uge, hvor spalterne blandt andet var fyldt med historier om en hård tone ved retterne, en afklapsning til Njord i dommerklagesag og en brugerlussing til Tinglysningsretten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier