AdvokatWatch

Medie: Magic Circle-selskab i fusionsplaner med amerikansk advokatfirma

Et af Storbritanniens største advokatfirmaer er angiveligt igang med at fusionere med et amerikansk advokatfirma. Sammenlagt vil de to firmaer have en omsætning på 17 mia. kr. og 3000 advokater.

Foto: Colourbox

Noget kunne tyde på, at en international advokatkæmpe er på vej til at se dagens lys. For ifølge mediet Legal Week er britiske Allen & Overy og amerikanske O’Melveny & Myers i fusionsplaner.

Allen & Overy, der tilhører den såkaldte Magic Circle, har ifølge mediet længe ønsket en transatlantisk aftale. Bliver fusionen en realitet, er der skabt en international advokatkæmpe med en samlet omsætning på 2 mia. britiske pund, 17,10 mia. kr., og 3000 advokater.

En tidligere partner hos O’Melveny & Myers har fortalt til Legal Week, at firmaet allerede er langt i forhandlingen med Allen & Overy, hvor lederne har rejst frem og tilbage for at møde hinanden og sågar diskuteret navnet på en eventuelt kombineret forretning.

Det forlyder, at seniorpartner Wim Dejonghe og managing partner Andrew Ballheimer, står i spidsen for fusionssnakken for Allen & Overy, mens det er formand for O’Melveny & Myers, Bradley Butwin, der leder diskussionerne for amerikanerne.

Legal Weeks søsterpublikation New York Law Journal rapporterede sidste år, at det amerikanske firma havde holdt indledende fusionsmøder med Willkie Farr & Gallagher. Fusionen blev dog aldrig til noget, og begge parter afviser, at der har været tale om en fusion mellem de to.

Allen & Overy, der har base i London, har i dag to amerikanske kontorer i henholdsvis New York og Washington DC. O’Melveny & Myers med hovedkvarter i Los Angeles, har 660 advokater fordelt på 15 globale kontorer.

Udenlandske advokatfirmaer holder øje med Danmark 

Jobskifte kaster lys over løn til amerikansk topadvokat

Chicago-kæmpe indtager tronen som verdens største advokatfirma

1, 2, 3 milliarder dollar: Advokatkæmpe sætter omsætningsrekord  

Stor forskel på mænd og kvinders løn i internationale advokathuse  

Mere fra AdvokatWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier