1, 2, 3 milliarder dollar: Advokatkæmpe sætter omsætningsrekord

Advokatkæmpen Latham & Watkins sætter med en toplinje på mere end 18 milliarder kroner ny rekord for omsætning i et advokatfirma. Indtjeningen når 20 millioner kroner per indehaver.
Partnerne i advokatfirmaet Latham & Watkins har hver hevet 20 millioner kroner ind på en samlet omsætning på mere end 18 milliarder kroner. | Foto: Colourbox
Partnerne i advokatfirmaet Latham & Watkins har hver hevet 20 millioner kroner ind på en samlet omsætning på mere end 18 milliarder kroner. | Foto: Colourbox

Advokatkæmpen Latham & Watkins har som verdens første advokatfirma nået en omsætning på 3 milliarder dollar, svarende til godt 18 milliarder kroner. 

Det skriver det britiske branchemedie Legal Week.

I et nyt regnskab opgør Latham & Watkins 2017-omsætningen til 3,064 milliarder dollar, svarende til 18,6 milliarder kroner. Indtjeningen per equity partner opgøres til 3,25 millioner dollar, eller hvad der svarer til 20 millioner kroner.

Ifølge LeeAnn Black, Latham & Watkins driftsdirektør, har firmaet arbejdet målrettet på en “1-2-3”-plan og nået et salg på 1 milliard dollar i 2003, 2 milliarder i 2007 og nu altså 3 milliarder dollar.

"Det har krævet en masse strategisk tænkning og indsats og eksekvering at få alle brikkerne til at falde på plads," siger hun til Legal Week.

"Og nu har vi en vidunderlig mulighed foran os for at udnytte det, og vi begynder virkelig at se væsentlige fordele," siger hun om den imponerende vækst.

Latham & Watkins har blandt andet oprustet i storbyer som New York, Washington DC, San Fransisco og London samt i Tyskland. Antallet af jurister steg i 2017 7 procent til 2.436. Væksten er blandt andet kommet fra London, hvor firmaet forventer fortsat vækst inden for blandt andet retssager, selskabsforhold og finans.

Latham & Watkins har 31 kontorer i 14 lande.

Advokatkæmpe ansætter konkurrent til at undersøge sag om seksuelt overgreb 

Amerikanske advokatfirmaer udvider partnerkredse i London  

Danmarks ensomste advokat sidder i Struer 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også