Amerikanske advokatfirmaer udvider partnerkredse i London

Store amerikanske advokatfirmaer har udvidet deres partnerkredse i London med en tredjedel flere end sidste år og ser altså ikke ud til at lade sig påvirke af Brexit. 
Amerikanske advokatfirmaer i London lader ikke til at være påvirket af Brexit. I hvert fald er partnerkredsene udvidet flere steder det seneste år. | Foto: Ritzau Scanpix/AP/Lefteris Pitarakis
Amerikanske advokatfirmaer i London lader ikke til at være påvirket af Brexit. I hvert fald er partnerkredsene udvidet flere steder det seneste år. | Foto: Ritzau Scanpix/AP/Lefteris Pitarakis

Amerikanske selskaber i London fortsætter med at udvide, selvom forventningerne siden Brexit-afstemningen har været en generel tilbagetrækning blandt udenlandske virksomheder i Storbritannien.

Det britiske branchemedie Legal Week har opgjort væksten i partnerkredse hos 32 af de største amerikanske advokatfirmaer i London. Tallene viser, at advokatfirmaerne i 2018 har udvidet deres partnerkredse med næsten en tredjedel flere partnere end året før.

I alt blev der optaget 60 nye partnere i de 32 firmaer i London per 1. januar. Det svarer til cirka 10 procent af det samlede antal nye partnere globalt, hvilket er en større andel end de cirka 8,5 procent, som London-kontorerne stod for året før.

Med 28 procent stigning i antallet af nye partnere i London har de største amerikanske advokatfirmaer også noget mere gang i væksten i Storbritannien end i resten af verden. Globalt ligger væksten af nye partnere kun på 6 procent år for år.  

Der er altså intet, der endnu tyder på, at Brexit får advokatfirmaerne til at begrænse deres tilstedeværelse i Storbritannien.

Advokatfirmaet White & Case har udnævnt syv advokater til partnere i år.

"London er fortsat et meget vigtigt sted for virksomheden i forhold til vores forretningsområder, og det afspejler udnævnelserne," siger Oliver Brettle til Legal Week og tilføjer, at et stort antal finansielle institutioner og store virksomheder har betydelige aktiviteter i London.     

"Hvis du skal være et globalt, førende firma, er du nødt til at være stærk her og i USA og investere på tværs af alle niveauer," siger han.

Legal Weeks undersøgelse viser i øvrigt også, at antallet af kvindelige partnere er steget i de medvirkende virksomheder.

Brexit ændrer indholdet af juridiske maritime aftaler

Fra Lett til DLA: Ægteskab har givet flere internationale sager 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også