AdvokatWatch

Amerikanske advokatfirmaer udvider partnerkredse i London

Store amerikanske advokatfirmaer har udvidet deres partnerkredse i London med en tredjedel flere end sidste år og ser altså ikke ud til at lade sig påvirke af Brexit. 

Amerikanske advokatfirmaer i London lader ikke til at være påvirket af Brexit. I hvert fald er partnerkredsene udvidet flere steder det seneste år. | Foto: Ritzau Scanpix/AP/Lefteris Pitarakis

Amerikanske selskaber i London fortsætter med at udvide, selvom forventningerne siden Brexit-afstemningen har været en generel tilbagetrækning blandt udenlandske virksomheder i Storbritannien.

Det britiske branchemedie Legal Week har opgjort væksten i partnerkredse hos 32 af de største amerikanske advokatfirmaer i London. Tallene viser, at advokatfirmaerne i 2018 har udvidet deres partnerkredse med næsten en tredjedel flere partnere end året før.

I alt blev der optaget 60 nye partnere i de 32 firmaer i London per 1. januar. Det svarer til cirka 10 procent af det samlede antal nye partnere globalt, hvilket er en større andel end de cirka 8,5 procent, som London-kontorerne stod for året før.

Med 28 procent stigning i antallet af nye partnere i London har de største amerikanske advokatfirmaer også noget mere gang i væksten i Storbritannien end i resten af verden. Globalt ligger væksten af nye partnere kun på 6 procent år for år.  

Der er altså intet, der endnu tyder på, at Brexit får advokatfirmaerne til at begrænse deres tilstedeværelse i Storbritannien.

Advokatfirmaet White & Case har udnævnt syv advokater til partnere i år.

"London er fortsat et meget vigtigt sted for virksomheden i forhold til vores forretningsområder, og det afspejler udnævnelserne," siger Oliver Brettle til Legal Week og tilføjer, at et stort antal finansielle institutioner og store virksomheder har betydelige aktiviteter i London.     

"Hvis du skal være et globalt, førende firma, er du nødt til at være stærk her og i USA og investere på tværs af alle niveauer," siger han.

Legal Weeks undersøgelse viser i øvrigt også, at antallet af kvindelige partnere er steget i de medvirkende virksomheder.

Brexit ændrer indholdet af juridiske maritime aftaler

Fra Lett til DLA: Ægteskab har givet flere internationale sager 

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

To advokatundersøgelser i Helsingør løb med rampelyset i denne uge, der dog også bød på historier om blandt andet provinsadvokater, der slås med generationsskifte.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier