AdvokatWatch

Fra Lett til DLA: Ægteskab har givet flere internationale sager

Martin Lavesen, managing partner i DLA Piper, gør status over den første tid under nye faner. Beslutningen om at gå fra Lett til DLA har givet flere internationale sager, lyder det. 

Foto: DLA Piper PR

Med en underskrift blev Lett Advokatfirma sidste år slettet fra det danske advokatlandkort. Væk var et af Danmarks ældste advokatfirmaer, og ind kom det globale advokatfirma DLA Piper, da de to parter valgte at indgå ægteskab. Adressen forblev den samme, medarbejderne ligeså, men virksomheden er ikke længere et dansk advokatselskab, men derimod en global aktør i Danmark.

Og det har indtil videre vist sig at være en god beslutning, lyder det nu fra managing partner, Martin Lavesen, der over for AdvokatWatch gør status for den første tid som nyt medlem af DLA Piper-familien.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der udspillede sig i denne uge et trekantsdrama med historier om, at Kammeradvokaten går efter vækst med ny partner fra Accura, der samtidig har kapret over 20 rådgivere fra Bech-Bruun, som nu går i krig med Kammeradvokaten i spektakulær udbyttesag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier