AdvokatWatch

Kammeradvokaten ser konsulentstop og corona dæmpe statens advokatregning

Statens foretrukne advokat Kammeradvokaten melder om en opbremsning af væksten i advokatfirmaets omsætning hos staten. Om det skyldes coronakrisen eller regeringens konsulentstop er svært at vurdere, lyder det fra den ledende partner.

Ledende partner i Kammeradvokaten/Advokatfirmaet Poul Schmith, Jens Bødtcher-Hansen, oplever opbremsning i væksten af statens brug af Kammeradvokaten. | Foto: Nikolai Linares

Ministerier og styrelsers forbrug af Kammeradvokaten - også kaldet Advokatfirmaet Poul Schmith - er blevet mere end fordoblet på ti år, men nu ser Kammeradvokaten en opbremsning i væksten.

Meldingen kommer fra advokatfirmaets ledende partner, Jens Bødtcher-Hansen, efter Økonomistyrelsen er kommet med sin årlige opgørelse over statens forbrug af Kammeradvokaten. Forbruget voksede med 43 mio. kr. i forhold til 2018 og landede på 531 mio. kr. Men i år ser billedet angiveligt anderledes ud.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

143 advokater sidder tungt på trecifret millionmarked

Knap 150 advokater fordelt på mere end 100 forskellige advokatkontorer sidder i dag på langt størstedelen af millionmarkedet for dødsboer, der behandles som bobestyrerboer. Det betyder meget for min forretning, lyder det blandt andet fra advokat.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier