Første ord fra ny Kammeradvokat-chef: Staten skal være rygraden i forretningen

Ny mand ved roret slår fast, at virksomheden stadig vil være det offentliges foretrukne advokat. Det betyder dog ikke, at det private marked skal negligeres, siger Jens Bødtcher-Hansen til AdvokatWatch i sit første interview som managing partner i landets største advokatfirma.

"Vi gør meget for at sikre, at vi fortsat er attraktive og konkurrencedygtige i forhold til det offentlige segment," siger Jens Bødtcher-Hansen, der netop er tiltrådt som managing partner hos Kammeradvokaten. | Foto: Nikolai Linares

"Skal I snakke med Jens," spørger Tomas Ilsøe Andersen i elevatoren, som han lige akkurat når at hoppe med i, da vi sætter kurs mod 6. etage i Kammeradvokatens domicil ved Vesterport i København.

I syv år har han tegnet firmaet udadtil og besvaret mediernes henvendelser, men nu overlader Tomas Ilsøe Andersen hvervet som managing partner til Jens Bødtcher-Hansen. Derfor er det også blot almindelige høfligheder, vi udveksler i elevatoren, inden vi sætter den nye chef i stævne i Shellhuset, hvor advokatfirmaet har holdt til siden 2006.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement