AdvokatWatch

Ny frontfigur: "Det er ikke nok, at man er vellidt – der skal være respekt omkring en"

Det er en svær opgave at lede en partnerdrevet virksomhed, siger Jens Bødtcher-Hansen i sit første interview, efter han er tiltrådt som ny topchef hos Poul Schmith/Kammeradvokaten. Over for AdvokatWatch sætter han ord på, hvilke tanker og overvejelser, han gjorde sig, før han takkede ja til stillingen.

Jens Bødtcher-Hansen fyldte 50 år i november 2019. | Foto: Nikolai Linares

For mange andre vil denne mandag nok ikke skille sig ud som en synderligt mindeværdig dag, men hos Danmarks største advokatfirma, Poul Schmith/Kammeradvokaten, er dagen startskuddet til et regimeskifte.

Efter syv år som managing partner træder Tomas Ilsøe Andersen officielt tilbage for at give plads til advokat og partner Jens Bødtcher-Hansen, der nu bliver Kammeradvokatens ansigt udadtil. Jens Bødtcher-Hansen har været en del af advokatfirmaet siden 2008, hvor han skiftede stillingen som erhvervsjuridisk direktør i Økonomi- og Erhvervsministeriet ud med en partnertitel hos statens fortrukne advokat.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Autoriserede bobestyrer kan se frem til mere konkurrence, og derfor stiller AdvokatWatch skarpt på det lukrative marked. Derudover bød ugen på historier om Accuras vokseværk og revisionsfirmas indtog på advokatmarkedet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier