AdvokatWatch

Rådgivningsbranchen lukrerer på flere whistleblowerordninger

Både advokatfirmaer og de store revisionshuse melder om øget efterspørgsel på whistleblowerordninger. Det er især de lidt mindre virksomheder, der nu vil have oprettet sådanne ordninger, lyder det fra Gorrissen Federspiel.

Foto: Colourbox

Flere store skandaler i det danske erhvervsliv får nu et øget antal virksomheder til at gå til rådgivningsbranchen for at få oprettet en whistleblowerordning. Det skriver Dagbladet Børsen fredag.

Hos revisions- og rådgivningshuset BDO har man ifølge avisen de seneste dage kørt helsidesannoncer for at markedsføre virksomhedens whistleblowerordning. Partner Per Sloth oplyser, at revisionshuset forventer vækst på dette område.

Samme melding lyder fra PWC og Deloitte samt Gorrissen Federspiel.

"Der er ingen tvivl om, at vi har set en stigning i efterspørgslen efter whistleblowerordninger. Det er nok især de lidt mindre virksomheder, der har behovet, mens de helt store firmaer for længst er på plads," siger advokat og partner i Gorrissen Federspiel Tue Goldschmieding til Børsen.

Han fortæller, at en del af advokatfirmaets opgave er, at behandle indkomne sager, så ledelsen ikke ender med at håndtere en sag, der handler om dem selv.

Forsvarsadvokat finder ny whistleblower-ordning "barnagtig" 

Kammeradvokat-partner: Hårdere kurs over for uetisk adfærd i virksomhederne 

Danske Banks whistleblower allierer sig med amerikansk topadvokat 

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

En advokat blev i denne uge varetægtsfænglset for hvidvask. Derudover bød ugen blandt andet på historier om en strid mellem en byret og anklagemyndighed, mens Danske Advokaters nye formand meldte sig ind i samfundsdebatten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier