AdvokatWatch

Advokat køber sig ind i vestjysk advokatfirma

Efter fem år i virksomheden har Lene Norup Møller købt sig ind i det mindre advokatfirma Thorninger i Ringkøbing, som hidtil har været ejet af Jens Erik Pedersen.

Foto: Pexels

Advokat Lene Norup Møller har købt sig ind i det mindre vestjyske advokatfirma Thorninger, hvor hun har været ansat siden 2014.

Det skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Advokatfirmaet, der ligger i Ringkøbing, har hidtil været ejet af advokat Jens Erik Pedersen, som trådte ind i virksomheden for mere end 30 år siden.

Ifølge virksomhedsregistret sidder Jens Erik Pedersen stadig på den største ejerandel, mens Lene Norup Møller ejer 20 pct. af selskabet, som sidste år landede et resultat på 3 mio. kr.

Foruden de to ejere tæller kontoret endnu en advokat samt fire sekretærer. De kan dog godt bruge et par ekstra hænder.

"Vi har nok at se til, så vi kan godt bruge en advokat til. Helst én, der er bosat i lokalområdet, så vedkommende kender til området," siger Lene Norup Møller til lokalavisen.

Thorninger, der også har et afdelingskontor i Hvide Sande, rådgiver mindre og mellemstore virksomheder, private klienter samt offentlige myndigheder inden for en række juridiske discipliner.

Ung advokat åbner kontor på Fyn: "Jeg opfatter mig selv som en ildsjæl"

Ejerskifte i fynsk advokatfirma

Jysk advokatfirma udvider ejerkredsen 

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Dommers adfærd på Facebook kom igen i fokus i denne uge, hvor Dansk Folkeparti holdt sommergruppemøde. Derudover fandt historier om blandt andet erhvervsjurister og barselsvilkår vej til spalterne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier