AdvokatWatch

Advokat køber sig ind i vestjysk advokatfirma

Efter fem år i virksomheden har Lene Norup Møller købt sig ind i det mindre advokatfirma Thorninger i Ringkøbing, som hidtil har været ejet af Jens Erik Pedersen.

Foto: Pexels

Advokat Lene Norup Møller har købt sig ind i det mindre vestjyske advokatfirma Thorninger, hvor hun har været ansat siden 2014.

Det skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Advokatfirmaet, der ligger i Ringkøbing, har hidtil været ejet af advokat Jens Erik Pedersen, som trådte ind i virksomheden for mere end 30 år siden.

Ifølge virksomhedsregistret sidder Jens Erik Pedersen stadig på den største ejerandel, mens Lene Norup Møller ejer 20 pct. af selskabet, som sidste år landede et resultat på 3 mio. kr.

Foruden de to ejere tæller kontoret endnu en advokat samt fire sekretærer. De kan dog godt bruge et par ekstra hænder.

"Vi har nok at se til, så vi kan godt bruge en advokat til. Helst én, der er bosat i lokalområdet, så vedkommende kender til området," siger Lene Norup Møller til lokalavisen.

Thorninger, der også har et afdelingskontor i Hvide Sande, rådgiver mindre og mellemstore virksomheder, private klienter samt offentlige myndigheder inden for en række juridiske discipliner.

Ung advokat åbner kontor på Fyn: "Jeg opfatter mig selv som en ildsjæl"

Ejerskifte i fynsk advokatfirma

Jysk advokatfirma udvider ejerkredsen 

Mere fra AdvokatWatch

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

Fond med advokater i spidsen har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Advokatguiden ansætter ny direktør

Den nordiske platform Advokatguiden, der giver mulighed for at sammenligne advokater, har fået ny direktør. Firmaet sigter nu efter international udrulning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier