AdvokatWatch

Ung advokat åbner kontor på Fyn: "Jeg opfatter mig selv som en ildsjæl"

Hun har arbejdet for Horten og i Justitsministeriet, men nu vender den 35-årige fynbo Sine Mohr tilbage til sin hjemegn for at åbne sit eget advokatfirma.

Foto: Google

Advokaterne i Nyborg og Kerteminde får en ny konkurrent på markedet, når 35-årige Sine Mohr åbner advokatfirma.

Det skriver Fyns.dk.

Sine Mohr kommer fra en stilling som jurist i Faaborg-Midtfyn Kommune og har tidligere været ansat i advokatfirmaet Horten og i Justitsministeriet, men nu kaster hun sig ud i livet som selvstændig erhvervsdrivende i en branche, hvor tendensen ellers er, at de mindre går sammen for at stå imod konkurrencen. Men Sine Mohr føler sig godt rustet til opgaven, siger hun til Fyns.dk.

"Jeg er vant til at arbejde med tæt regulerede områder, for eksempel inden for klima, miljø og forsyning – og jeg er derfor også vant til at sætte mig ind i meget komplekse og tekniske sager," siger Sine Mohr. 

Sine Mohr vil åbne kontorer i både Nyborg og Kerteminde, hvor hun er vokset op. Hun vender med andre ord hjem til barndommens gader, hvor hun også tidligere har ejet et yogastudie. Men nu er det altså jura, hun bygger forretning på.

"Jeg opfatter mig selv som en ildsjæl med et stærkt retfærdighedsgen, og jeg vil gerne arbejde med sager, hvor familier kommer i klemme i systemet," siger Sine Mohr.

I Nyborg skal Sine Mohr blandt andet konkurrere med Kielberg Advokater og advokat Hans Åge Gertz.

På to år har 13 advokatfirmaer valgt at fusionere: Advokater spår om flere på vej

Nyt partnerskab vil styrke lokal forankring i Østjylland 

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Højesteret satte et eftertrykkeligt punktum på retsopgøret efter finanskrisen med stor millionbøde. Derudover bød ugen på historier om blandt andet ny patentdomstol, kritiseret advokatundersøgelse i Helsingør og højesteretsdom om salærkrav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier