AdvokatWatch

Jysk advokatfirma udvider ejerkredsen

Grenaa-advokater udvider med en mand mere i skikkelse af 41-årige Rasmus Grejsen Lynge, der før sin advokatbestalling i 2014 har en baggrund som multimediedesigner og sergent i hæren.

Foto: Pexels

Det mindre advokathus Advokaterne Passagen, der beskæftiger to advokater, udvider nu ejerkredsen og gør plads til en tredje partner, oplyser firmaet.

Advokatfirmaet, der har rødder tilbage til 1859, har ansat den 41-årige advokat Rasmus Grejsen Lynge, der oprindelig er uddannet multimediedesigner og tidligere også har været sergent i hæren.

"Jeg er bestemt beæret over at skulle træde ind i en advokatvirksomhed, der har så lang lokal historie. Mit mål er at holde fast i den tilknytning, vores virksomhed har til Grenaa og opland, herunder også bevare nogle af de gode traditioner, der har sikret virksomhedens sunde drift i så mange år. Personligt vil jeg sigte efter at opnå møderet for højesteret. Det vil være med til at sikre målene," siger Rasmus Grejsen Lynge til lokalavisen Grenaa Bladet.

Rasmus Grejsen Lynge beskæftiger sig med områderne enterpriseret, lejeret, køb og salg af ejendom, insolvens, selskabsret og virksomhedsoverdragelse.

De to andre partnere i Advokaterne Passagen er Claus Schneider Lynge og Lars Kirstein Pedersen, som henholdsvis har været praktiserende advokat siden 1984 og 1989.

Køge-advokater præsenterer ny profil 

Ejerskab af advokatfirma i Køge skifter hænder

Ejerskifte i fynsk advokatfirma 

Mere fra AdvokatWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier