Ejerskab af advokatfirma i Køge skifter hænder

Efter 40 år som advokat går Steen Jørgensen på pension og det fulde ejerskab af firmaet Advokathuset Køge overgår til partneren Carsten Brix, skriver Nordvestnyt.
Køge Kyst. Advokat Steen Jørgensen går på pension efter at have drevet advokatvirksomhed i Køge i 40 år. | Foto: PR/Køge Kyst
Køge Kyst. Advokat Steen Jørgensen går på pension efter at have drevet advokatvirksomhed i Køge i 40 år. | Foto: PR/Køge Kyst

Steen Jørgensen har siden 1978 arbejdet som advokat i Køge, hvor han blev ansat i firmaet Advokathuset Køge – først som advokat og fra 1981 som partner. Han overdrager nu det fulde ejerskab til partner og advokat Carsten Brix for at gå på pension. Det skriver Nordvestnyt.

"Vi har gennem tiden haft pengeinstitutter, realkreditinstitutter, kommuner, Dagbladet (Nordvestnyt, red.) og andre større virksomheder. Vi har været hele vejen rundt. Men det, jeg har syntes bedst om, er at følge mindre de virksomheder, som nu når i tredje generation. Det er fascinerende at følge byens udvikling og deres indbyggere. De var klienter, men man kommer tæt på folk. Den kontakt kommer jeg til at savne," siger Steen Jørgensen til Nordvestnyt.

Steen Jørgensen har beskæftiget sig med erhvervsrådgivning, køb og salg ejendomme, lejeret og dødsboer. Carsten Brix blev ansat i Advokathuset Køge i 1986 og blev partner i 1993, skriver mediet. Han har specialiseret sig i straffesager som forsvarsadvokat.

Det lille advokathus består også af Steen Jørgensens datter Michala Jørgensen, der blev uddannet cand.jur. i 2011, fik sin beskikkelse i 2014 og netop har opnået møderet for landsret.

Tvivl om firmaets fremtid fik tredje generation til at tage over alligevel

Provinsadvokat om nyt kontor i København: Vores postnummer er en "showstopper" 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også