Køge-advokater præsenterer ny profil

Ny advokat hos Dreiststorgaard kommer med flere års erfaring inden for fast ejendom og skal styrke erhvervsteamet i det sjællandske advokathus.
Lars Hurup Felby bor i Køge med sin kone og to børn. Han er tiltrådt hos Dreiststorgaard pr. 1. juni 2019. | Foto: Dreiststorgaard/PR
Lars Hurup Felby bor i Køge med sin kone og to børn. Han er tiltrådt hos Dreiststorgaard pr. 1. juni 2019. | Foto: Dreiststorgaard/PR

Advokatfirmaet Dreiststorgaard har ansat Lars Hurup Felby som ny advokat i erhvervsteamet. Det fremgår af en nyhed på virksomhedens hjemmeside.

Lars Hurup Felby skifter til Køge-firmaet fra Strohn Advokatfirma, som er et advokatkontor med speciale i fast ejendom. Hos sin nye arbejdsgiver skal han bringe sin erfaring inden for fast ejendom, entrepriseret og erhvervslejeret i spil.

Tidligere har Lars Hurup Felby, der fik sin advokatbeskikkelse i 2008, været medejer af Advokatfirmaet Felby.

Dreiststorgaard råder over ca. 80 medarbejdere og har ud over hovedkontoret i Køge også afdelinger i Næstved, Sorø og Nakskov. Mens det sjællandske advokathus gik tilbage på bundlinjen sidste år, var der fremgang at spore på toplinjen, hvilket ifølge adm. direktør Svend-Aage Dreist Hansen vil fortsætte i år.

"Vi har haft vækst på toplinjen igen. Det er tilfredsstillende, men vi forventer, at toplinjevæksten bliver noget større i 2019," sagde Svend-Aage Dreist Hansen mandag til AdvokatWatch i forbindelse med selskabets regnskab for 2018.

Sjællandsk advokathus venter at skrue yderligere op for væksten i år

Sejr til Køge-advokat i bittert opgør efter konkursbo 

Opkøbsivrigt advokatfirma overtager digital iværksætter

Dreist Hansen: Advokatfusion er med til at fremtidssikre butikken  

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også