AdvokatWatch

Køge-advokater præsenterer ny profil

Ny advokat hos Dreiststorgaard kommer med flere års erfaring inden for fast ejendom og skal styrke erhvervsteamet i det sjællandske advokathus.

Lars Hurup Felby bor i Køge med sin kone og to børn. Han er tiltrådt hos Dreiststorgaard pr. 1. juni 2019. | Foto: Dreiststorgaard/PR

Advokatfirmaet Dreiststorgaard har ansat Lars Hurup Felby som ny advokat i erhvervsteamet. Det fremgår af en nyhed på virksomhedens hjemmeside.

Lars Hurup Felby skifter til Køge-firmaet fra Strohn Advokatfirma, som er et advokatkontor med speciale i fast ejendom. Hos sin nye arbejdsgiver skal han bringe sin erfaring inden for fast ejendom, entrepriseret og erhvervslejeret i spil.

Tidligere har Lars Hurup Felby, der fik sin advokatbeskikkelse i 2008, været medejer af Advokatfirmaet Felby.

Dreiststorgaard råder over ca. 80 medarbejdere og har ud over hovedkontoret i Køge også afdelinger i Næstved, Sorø og Nakskov. Mens det sjællandske advokathus gik tilbage på bundlinjen sidste år, var der fremgang at spore på toplinjen, hvilket ifølge adm. direktør Svend-Aage Dreist Hansen vil fortsætte i år.

"Vi har haft vækst på toplinjen igen. Det er tilfredsstillende, men vi forventer, at toplinjevæksten bliver noget større i 2019," sagde Svend-Aage Dreist Hansen mandag til AdvokatWatch i forbindelse med selskabets regnskab for 2018.

Sjællandsk advokathus venter at skrue yderligere op for væksten i år

Sejr til Køge-advokat i bittert opgør efter konkursbo 

Opkøbsivrigt advokatfirma overtager digital iværksætter

Dreist Hansen: Advokatfusion er med til at fremtidssikre butikken  

Mere fra AdvokatWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier