AdvokatWatch

Dreist Hansen: Advokatfusion er med til at fremtidssikre butikken

Den kommende fusion mellem advokatfirmaerne Dreiststorgaard og Nørregaard Mieritz opfylder dels et ønske om nødvendig vækst, men det har også fyldt i overvejelserne at få nogle yngre kræfter ind i virksomheden, fortæller Svend-Aage Dreist Hansen, adm. direktør og partner i Dreiststorgaard, til AdvokatWatch.

Svend-Aage Dreist Hansen, adm. direktør og partner i Dreiststorgaard Advokater, der fusionerer med advokatkontoret Nørregaard Mieritz 1. marts 2019. | Foto: PR.

Advokatfirmaet Dreiststorgaard mener, at det er nødvendigt med vækst for at holde trit med kundernes behov, men fusionen med Nørregaard Mieritz, der blev annonceret tirsdag, er også sket med henblik på at fremtidssikre butikken.

Det fortæller Svend-Aage Dreist Hansen, adm. direktør og partner i Dreiststorgaard, i et interview med AdvokatWatch oven på nyheden om, at de to Køgefirmaer pr. 1. marts går sammen under navnet Dreiststorgaard.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Statsminister Mette Frederiksen (S) udskrev valg, tre advokater genopstiller til Folketinget, og en advokat blev tilkendt 400.000 kr. i en strid om fyring. Sidst, men ikke mindst, fortalte PWC-chef om sats på juridisk rådgivning.

EU om ventetider ved domstolene: Det går ikke

I sin tredje årlige rapport om retssikkerhed udtrykker EU-Kommissionen bekymring for domstolene i Danmark. ”Det er tid til at handle,” mener formanden for Advokatrådets internationale udvalg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier