AdvokatWatch

Ejerskifte i fynsk advokatfirma

Medejer af Bertel Rasmussen Advokater i Svendborg fortsætter i firmaet, men overlader det fulde ejerskab til partneren, skriver Fyns Amts Avis.

Foto: Colourbox

Bertel Rasmussen Advokater i Svendborg på Fyn ejes nu ene og alene af Adam Ringsby-Brandt, der har overtaget tidligere medejer Jens Bertel Rasmussens halvdel af firmaet.

Det skriver Fyns Amts Avis.

Adam Ringsby-Brandt, der begyndte i advokathuset i 2007, har siden 2011 gradvist overtaget en større del af firmaet. Det var planen, at han på sigt skulle overtage det fulde ejerskab.

"Allerede da Jens Bertel og jeg blev 50-50-ejere i 2013, havde vi aftalt, at jeg skulle overtage det hele på et tidspunkt. Siden har det været en glidende overgang, hvor jeg har taget mig af flere og flere ledelsesmæssige pligter, og nu har jeg så overtaget virksomheden," siger 40-årige Adam Ringsby-Brandt til avisen.

Ejerskiftet blev en realitet ved årsskiftet. Jens Bertel Rasmussen, der sidste år rundede 70 år, fortsætter som advokat i virksomheden.

Bertel Rasmussen Advokater blev grundlagt i 2004 og var indtil 2011 ejet af Jens Bertel Rasmussen. Advokathuset er specialiseret i blandt andet sports- og lejeret. I 2012 åbnede firmaet en filial i København, som rådgiver om sportsret.

Det fynske advokatkontor har ni ansatte fordelt på to advokater, tre advokatfuldmægtige og fire administrative medarbejdere.

Ejerskab af advokatfirma i Køge skifter hænder

Fynsk advokatfirma forbereder generationsskifte med ny partner

På to år har 13 advokatfirmaer valgt at fusionere: Advokater spår om flere på vej 

Mere fra AdvokatWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier