AdvokatWatch

Advokat bliver selvstændig efter 20 år i full service-advokatfirma

Advokat Casper Andreasen begyndte sin karriere i 1999 i et full service-advokatfirma, men har nu valgt at springe ud som selvstændig og kommer fremover til at beskæftige sig med medieret, ophavsret og strafferet, fremgår det af Advokatnøglen.

Efter to årtier hos Nyborg & Rørdam Advokatfirma har advokat Casper Andreasen valgt at starte op som selvstændig under navnet Advokatfirmaet Casper Andreasen | Foto: Jesper Schjødt-Agergaard

Efter 20 år hos Nyborg & Rørdam Advokatfirma har advokat Casper Andreasen valgt at starte op som selvstændig under navnet Advokatfirmaet Casper Andreasen, oplyser han på Linkedin.

Casper Andreasen begyndte sin karriere hos Nyborg & Rørdam Advokatfirma i 1999, fik sin beskikkelse i 2002 og blev partner i 2010 i advokathuset, der betegner sig selv som et full service-advokatfirma med både erhvervsret, privatret og strafferet, og ifølge firmaets hjemmeside beskæftiger 15 advokater.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

En advokat blev i denne uge varetægtsfænglset for hvidvask. Derudover bød ugen blandt andet på historier om en strid mellem en byret og anklagemyndighed, mens Danske Advokaters nye formand meldte sig ind i samfundsdebatten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier