AdvokatWatch

Partner forlod Bech-Bruun for at blive solorytter – nu vil han lave specialistkontor

Det var nu eller aldrig, hvis Michael Honoré skulle prøve lykken som selvstændig. Tidligere i år åbnede den 46-årige advokat sin egen forretning efter en årrække hos Bech-Bruun. Det er imidlertid for omfattende at agere enmandshær. Nu er ambitionen at lave et boutique-koncept med inspiration fra freelancekulturen, fortæller han i et interview med AdvokatWatch.

46-årige Michael Honoré vil knække nødden i forhold til en af de helt store udfordringer for en konservativ advokatbranche – at tiltrække og fastholde medarbejderne. | Foto: Thomas Hergaard/Hergaard Fotografi

Efter 14 år i Bech-Bruun er Michael Honoré sprunget ud som selvstændig. Kontoret er ikke længere på Langelinie i København. I stedet danner hjemmet i Hareskov lidt nord for København rammen om hans arbejdsliv. For nu.

"Jeg regner ikke med, at jeg bare skal forblive mig selv på den lange bane," siger Michael Honoré.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der kan godt ryge en finke af panden, lød det fra advokat Mette Grith Stage i en uge, hvor spalterne blandt andet var fyldt med historier om en hård tone ved retterne, en afklapsning til Njord i dommerklagesag og en brugerlussing til Tinglysningsretten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier