AdvokatWatch

Knud Foldschack til medie: Det ville klæde standen med mere CSR

Advokater skal tage et større ansvar, og det vil klæde standen at være mindre grådig, mener forsvarsadvokat Knud Foldschack.

Knud Foldschack mener, at advokater skal have en mere vidtgående CSR-politik. | Foto: Sofie Mathiassen/Scanpix

Forsvarsadvokat Knud Foldschack vil have mere CSR ind i advokatbranchen.

I et interview med Karnows branchemedie K-News siger Knud Foldschack, at der er risiko for, at advokater sætter "demokratiske principper om retfærdighed" over styr i grådighed.

”Advokater har jo det ry, at de tager penge for alt. Og det er da ikke et særlig godt ry. Jeg ved jo godt, at man ikke kan lave regler om, at advokater skal være forpligtigede til at tage en hvis portion sager gratis, men det ville klæde standen, hvis man havde en mere vidtgående CSR-politik. Jeg vil også sige, at nogle har fat i det, og det er super vigtigt”, siger han.

Knud Foldschack arbejder fra advokatfirmaet Foldschack, Forchhammer, Dahlager & Barfod, hvor han sammen med de øvrige partnere har været med til at vedtage en lov om socialøkonomi. Det går i sin enkelthed ud på, at virksomheder tager et socialt ansvar i forhold til blandt andet overskud.  

Mange advokatfirmaer arbejder med pro bono-programmer, men Foldschack ser altså gerne det sociale ansvar som en mere integreret del af forretningen.

Kendt forsvarsadvokat politianmeldt for at bryde regel om internet

Advokathjælp giver større chance for succes i udbudsklagesager 

Advokat om udvikling af legaltech: Der hersker en konservativ kultur i branchen 

Mere fra AdvokatWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier