AdvokatWatch

Gorrissen Federspiel kåret som en af verdens bedste til outsourcing

Den globale organisation IAOP har kåret advokatfirmaet Gorrissen Federspiel til at være blandt verdens bedste rådgivere inden for outsourcing. 

Ole Horsfeldt, partner i Gorrissen Federspiel, er blandt verdens bedste til rådgivning om outsourcing. | Foto: PR

Gorrissen Federspiel er blevet anerkendt af den internationale organisation IAOP som en af verdens bedste rådgivere inden for outsourcing.

IAOP (International Association of Outsourcing Professionals) kårer hvert år en række virksomheder i fem kategorier inden for outsourcing. I år er Gorrissen Federspiel eneste danske virksomhed på organisationens ranglister, hvor store virksomheder som Deloitte og Boston Consulting Group også optræder blandt i alt 20 konsulenthuse.

I en pressemeddelelse udtrykker partner Ole Horsfeldt glæde over anerkendelsen:

"Vi vil fortsætte udviklingen med at fintune vores contract management-metodik, der rækker langt udover de traditionelle rammer for rendyrket juridisk rådgivning. Det er afgørende for at få succes med langvarige og komplekse sourcing-aftaler," siger Ole Horsfeldt, der foruden at være partner i Gorrissen Federspiel er leder af firmaets specialistteam inden for Digital Business.

Gorrissen Federspeil er et af landets største advokatfirmaer og rundede i 2016 en omsætning på 615 millioner kroner, mens driftsresultatet landede på 17 millioner kroner. Firmaet har endnu ikke offentliggjort tal for 2017, men ledelsen har tidligere sagt til AdvokatWatch, at det har været et år med fremgang.

Advokat om vild TDC-sag: Det er ikke en hverdagstransaktion 

Kromann Reumert nr. 1 i internationale ratings: ”Vi ved, at forventningerne til os er tårnhøje”

Bech-Bruun tager føringen på attraktivt M&A-område: Flest sager for sjette år i træk  

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Ugen bød på historier om kammeradvokatordningen, iværksættere og historisk stor svindelsag. Den sluttede af med et indblik i det opgør om udbyttesagen, der venter i Højesteret i næste uge.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier