AdvokatWatch

Kammeradvokaten ændrer overskudsmodel for at fremme diversitet

KVINDERNES KAMPDAG: Poul Schmith/Kammeradvokaten har ændret på overskudsmodellen. Det vil understøtte "en større bredde og diversitet i vores virksomhed", siger ledende partner.

Kammeradvokaten har en overskudsmodel, hvor en andel af overskuddet deles ligeligt, mens den øvrige andel fordeles afhængig af "individuelle præstationer". | Foto: Ernst van Norde

Det er ikke nogen hemmelighed, at der er færre kvinder end mænd i toppen af advokatbranchen. Og da Jens Bødtcher-Hansen for godt og vel et år siden påtog sig rollen som ledende partner i Poul Schmith/Kammeradvokaten, var det blandt andet med et mål om at skabe mere ligestilling og "udnytte talentmassen fuldt ud".

"Det er ikke nogen let opgave, må vi konstatere, men det gør den ikke mindre vigtig," siger Jens Bødtcher-Hansen i et interview med AdvokatWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Efterårsferien blev skudt i gang med nyheden om, at Horten får ny ledende partner til nytår. Derudover satte undersøgelse fokus på danskernes holdning til lokale advokater, mens afsat kurator fik lov til at bringe Højesteret på banen efter "vidtgående" afgørelse.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier