AdvokatWatch

Grøn agenda hos C25-selskaber kan påvirke valg af advokatfirma

Danmarks største virksomheder har intensiveret fokus på bæredygtighed, og flere kræver det samme af deres eksterne juridiske rådgivere, viser rundspørge. Der er flere måder, hvor advokatkontorer kan reducere CO2-fodaftrykket, mener juridisk chef.

I dag rejser juridisk chef i Royal Unibrew "markant mindre" i forbindelse med arbejdet, end han gjorde for fem år siden. Bryggerikoncernen forventer også, at deres juridiske rådigvere tænker sig om, før de sætter sig på et fly. | Foto: Martin Lehmann

Juridiske rådgivere kan risikere at skulle fremvise en klimaplan eller redegøre for sit firmas bæredygtighed, når de handler med landets største virksomheder.

I en rundspørge blandt landets C25-virksomheder foretaget af AdvokatWatch lyder det fra seks af de 11 virksomheder, der har svaret, at de stiller krav om bæredygtighed til eksterne juridiske rådgivere/advokater.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Brikkerne er ved at falde på plads i ny national efterforskningsenhed, og i denne uge satte chefanklageren ord på processen. Derudover bød ugen på historier om blandt andet specialistmangel, embedsmænd i retten og DLA Pipers ejendomsambitioner.

Dommerformand afviser behov for øget specialisering i skattesager

Formanden for dommerforeningen mener ikke, at der er nogen grund til at samle skattesager på færre byretter, som skatteadvokater har foreslået. "Jeg synes ikke, at man har belæg for at sige, at ikkespecialisering er udtryk for, at afgørelserne er forkerte," siger han.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier