AdvokatWatch

Advokater mærker fokus på bæredygtighed hos klienter – men få stiller hårde krav

Der er kommet større fokus på bæredygtighed, men formelle krav stiller hverken klienter eller advokater, viser rundspørge blandt landets største advokathuse. Der er dog en mere offensiv diskurs på vej, mener Hortens ledende partner.

"Jeg tror, der er en mere offensiv diskurs på vej, der også kommer til at handle om et positivt tilvalg af rådgivere, der er socialt ansvarlige," lyder det fra Finn Schwarz, ledende partner i Horten. | Foto: Horten / PR

Bæredygtige fonde, mål om CO2-reduktion og energibesparende kontorer. De grønne ambitioner spreder sig i klimaet og bæredygtighedens tegn som ringe i vandet i erhvervslivet, og det er også noget, der kommer krybende langs de bonede gulve hos landets største advokathuse.

Indtil videre kun i form af øget opmærksomhed frem for deciderede krav, viser en rundspørge, som AdvokatWatch har foretaget blandt de ti største advokatfirmaer i Danmark.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Brikkerne er ved at falde på plads i ny national efterforskningsenhed, og i denne uge satte chefanklageren ord på processen. Derudover bød ugen på historier om blandt andet specialistmangel, embedsmænd i retten og DLA Pipers ejendomsambitioner.

Dommerformand afviser behov for øget specialisering i skattesager

Formanden for dommerforeningen mener ikke, at der er nogen grund til at samle skattesager på færre byretter, som skatteadvokater har foreslået. "Jeg synes ikke, at man har belæg for at sige, at ikkespecialisering er udtryk for, at afgørelserne er forkerte," siger han.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier