AdvokatWatch

Simcorp-chef: "Vi har et større ansvar end bare at købe en advokatopgave"

Når Simcorp næste gang sender en aftale om juridisk rådgivning i udbud, vil det være et krav, at advokatfirmaerne skal stille op med en plan for, hvordan de vil fremme diversiteten blandt partnerne.

"Vi vil gerne stille firmaerne over for nogle konkrete krav, når vi går i udbud med de her ydelser og sige: Hvad er det rent faktisk, jeres politik er?," siger Martin Schak Møller, der er juridisk chef i Simcorp. | Foto: PR / Simcorp

Næste gang, Simcorp indgår en større rammeaftale om juridisk rådgivning, vil it-virksomheden se en fuldt udbygget diversitetspolitik fra advokatfirmaernes side. Det fortæller Martin Schak Møller, der er juridisk chef i Simcorp, til AdvokatWatch.

I Simcorps seneste udbud af advokatydelser blandede man sig udenom diversiteten i advokatvirksomhederne. Men spørgsmålet om at arbejde sammen med virksomheder, hvor ledelsen ikke består af samme køn, alder og etnicitet, betyder noget, lyder det.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier fra AdvokatWatch

Bech-Bruuns økonomidirektør Martin Riber Povlsen stjal rampelyset i denne uge, da han som den seneste af en række profiler forlod advokatfirmaet. Derudover bød ugen på historier om blandt andet droppet sigtelse mod Njord og ny chef for Bruun & Hjejle.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier