AdvokatWatch

Justitsministeren afviser coronadomstol – men ser gerne på andre løsninger

Der bliver ikke oprettet en særlig domstol til de coronarelaterede sager, der ventes at vælte ind den kommende tid. Det slår justitsministeren endegyldigt fast, men han åbner samtidig op for andre løsninger.

Justitsminister Nick Hækkerup (S) mener ikke, at en coronadomstol er en god idé. | Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Et flertal i Folketinget gav i en kort periode tanken om en særlig coronadomstol luft under vingerne. Men nu har justitsminister Nick Hækkerup (S) grebet haglgeværet for at pløkke idéen endegyldigt ned.

Det sker i et svar til Folketingets retsudvalg, hvor justitsministeren skriver, at han ikke vil "henlægge domstolenes behandling af retssager grundet covid-19 til én enkelt domstol".

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Advokatfirmaet Storm oplevede heftig bølgegang i 2020, og årsregnskabet skyllede i denne uge i land med alvorlig slagside. Derudover kunne landets virksomheder berette om voksende juridiske afdelinger, mens Bech-Bruun fortalte om nyt life science-initiativ.

Advokater tror på endnu et rekordår i år

Advokatbranchen er kommet relativt flyvende ind i 2021, og derfor forventer branchen at levere endnu en rekordomsætning i år. Det er ikke mindst virksomhedstransaktionerne, der får indtjeningen til at vælte ind i de store firmaer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier