AdvokatWatch

Retten i Svendborg afvikler familieretssager over telefonen

Det er meget forskelligt, hvordan familieretssager bliver behandlet fra ret til ret under nedlukningen. Det siger Danske Familieadvokater, der fremhæver Retten i Svendborg som værende særligt gode til at finde alternative løsninger.

Anne Broksø, formand for Danske Familieadvokater, glæder sig over, at Retten i Svendborg har gennemført mange familieretssager. | Foto: PR

Nedlukningen af de danske retter tærer hårdt på de familier, der har ventet længe på at få deres sag for en dommer. Særligt én ret har dog været hurtige til at ekspedere familieretssagerne, lyder det fra Danske Familieadvokater.

"Jeg hører fra mange kollegaer, at Retten i Svendborg har været særdeles dygtige til at behandle familieretssager. De har fundet alternative løsninger som for eksempel telefonmøder, der ikke kræver, at man møder fysisk op i retten," siger formanden for Danske Familieadvokater, Anne Broksø.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

Fond med advokater i spidsen har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Advokatguiden ansætter ny direktør

Den nordiske platform Advokatguiden, der giver mulighed for at sammenligne advokater, har fået ny direktør. Firmaet sigter nu efter international udrulning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier