AdvokatWatch

Retten i Svendborg afvikler familieretssager over telefonen

Det er meget forskelligt, hvordan familieretssager bliver behandlet fra ret til ret under nedlukningen. Det siger Danske Familieadvokater, der fremhæver Retten i Svendborg som værende særligt gode til at finde alternative løsninger.

Anne Broksø, formand for Danske Familieadvokater, glæder sig over, at Retten i Svendborg har gennemført mange familieretssager. | Foto: PR

Nedlukningen af de danske retter tærer hårdt på de familier, der har ventet længe på at få deres sag for en dommer. Særligt én ret har dog været hurtige til at ekspedere familieretssagerne, lyder det fra Danske Familieadvokater.

"Jeg hører fra mange kollegaer, at Retten i Svendborg har været særdeles dygtige til at behandle familieretssager. De har fundet alternative løsninger som for eksempel telefonmøder, der ikke kræver, at man møder fysisk op i retten," siger formanden for Danske Familieadvokater, Anne Broksø.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Firmaer tørner sammen i strid om ordet "legaltech"

”Jeg troede lidt, det var en joke,” siger medstifter af firma, der er sagsøgt for at bruge ordet ”legaltech”. Sagen, der i øjeblikket kører ved Sø- og Handelsretten, kan få betydning for resten af branchen, vurderer advokat med speciale i immaterialret.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier