AdvokatWatch

Familieretsadvokater er klar til at skippe sommerferien for at hjælpe klienter

Familieretshusene og familieretterne må finde nødløsninger under coronakrisen, og nu opfordrer advokater til at udnytte alle timer i døgnet for at hjælpe klienter.

Familieretsadvokater opfordrer familieretshuse og familieretterne om ikke at lukke helt ned på trods af coronakrisen. | Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix//

Familieretshusene og familieretterne skal finde nødløsninger og alternativer i stedet for at lukke ned, så møder med klienter kan fortsætte på trods af coronakrisen, lyder en kraftig opfordring fra to familieretsadvoktater i et debatindlæg i Jyllands-Posten.

Retssalenes nedlunkning går stærkt udover samværs- og skilsmissesager, hvor en lang række af børn samt forældre er havnet i en ekstremt sårbar situation, og det skaber en pukkel af sager, hvor familier i forvejen har ventet i månedsvis på at få ført sin sag i retten.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Statsminister Mette Frederiksen (S) udskrev valg, tre advokater genopstiller til Folketinget, og en advokat blev tilkendt 400.000 kr. i en strid om fyring. Sidst, men ikke mindst, fortalte PWC-chef om sats på juridisk rådgivning.

EU om ventetider ved domstolene: Det går ikke

I sin tredje årlige rapport om retssikkerhed udtrykker EU-Kommissionen bekymring for domstolene i Danmark. ”Det er tid til at handle,” mener formanden for Advokatrådets internationale udvalg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier