AdvokatWatch

Familieretsadvokater er klar til at skippe sommerferien for at hjælpe klienter

Familieretshusene og familieretterne må finde nødløsninger under coronakrisen, og nu opfordrer advokater til at udnytte alle timer i døgnet for at hjælpe klienter.

Familieretsadvokater opfordrer familieretshuse og familieretterne om ikke at lukke helt ned på trods af coronakrisen. | Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix//

Familieretshusene og familieretterne skal finde nødløsninger og alternativer i stedet for at lukke ned, så møder med klienter kan fortsætte på trods af coronakrisen, lyder en kraftig opfordring fra to familieretsadvoktater i et debatindlæg i Jyllands-Posten.

Retssalenes nedlunkning går stærkt udover samværs- og skilsmissesager, hvor en lang række af børn samt forældre er havnet i en ekstremt sårbar situation, og det skaber en pukkel af sager, hvor familier i forvejen har ventet i månedsvis på at få ført sin sag i retten.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Efterårsferien blev skudt i gang med nyheden om, at Horten får ny ledende partner til nytår. Derudover satte undersøgelse fokus på danskernes holdning til lokale advokater, mens afsat kurator fik lov til at bringe Højesteret på banen efter "vidtgående" afgørelse.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier