AdvokatWatch

Forsvarsadvokat: "Vores eksistensgrundlag er rykket væk under os fra den ene dag til den anden"

På grund af coronakrisen mister forsvarsadvokaterne i disse uger indtægter, der ikke ser ud til at komme igen. Det er et kæmpe problem, siger Mette Grith Stage, forsvarsadvokat og indehaver af Stage Advokatfirma. Hun frygter at være nødt til at fyre medarbejdere, hvis situationen fortsætter.

"Alle, der er specialiseret i strafferet, og lever af at gå i retten hver dag, er dybt, dybt berørt af det her," siger forsvarsadvokat Mette Grith Stage | Foto: PR

Mette Grith Stage lever af at gå i retten. Hun er forsvarsadvokat og stifter af Danmarks største forsvarskontor, Stage Advokatfirma. Men i disse dage, hvor coronavirussen har lammet retssystemet og retterne gang på gang aflyser retsmøder, er hun hårdt presset på sit levegrundlag.

"Jeg ved godt, at verdenssituation lige nu er meget kaotisk, og der er mange, som står med nogle meget store problemer, men jeg må bare sige, det gør vi også i den her branche. Alle, der er specialiseret i strafferet, og lever af at gå i retten hver dag, er dybt, dybt berørt af det her, usikker på fremtiden og bange for, om man kan overleve," siger Mette Grith Stage i et interview med AdvokatWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier