AdvokatWatch

Plesner topper liste over mest populære advokatfirmaer

Unge jurister vil helst indenfor i Kobbertårnet på Amerika Plads i København, hvor Plesner har adresse. Det viser en ny liste, hvor DLA Piper og Kromann Reumert følger efter som anden og tredje mest populære advokatfirma.

Unge jurister flokkes angiveligt om Plesner, som holder til i Kobbertårnet i København. | Foto: Torben Stroyer / Ritzau Scanpix

De unge jurister er tilsyneladende vilde efter at få foden indenfor i Kobbertårnet på Amerika Plads i København, hvor advokatfirmaet Plesner holder til.

Plesner er således den mest attraktive arbejdsplads for nyuddannede jurister og jurastuderende. Det viser en undersøgelse fra karriere- og uddannelsesportalen Graduateland, som blandt andet har baseret listen på over 3000 ansøgninger samt jurastuderende og nyuddannede juristers brugeradfærd på tværs af samtlige danske universiteter.

På de næste pladser følger DLA Piper, Kromann Reumert, Accura og Bruun & Hjejle.

I en anden popularitetsmåling foretaget af analysehuset Universum var det Kromann Reumert, der tidligere i år tog stikket hjem som den mest attraktive arbejdsplads for de jurastuderende. Her indtog Plesner en fjerdeplads.

Plesner har den seneste tid ifølge erhvervsmediet Inside Business angiveligt haft konflikter på de indre linjer, hvor en række partnere har været utilfredse med at dele indtjeningen lige med andre i virksomhedens ligedelingsmodel. 

Medie: Debat om aflønning skaber intern splid i Plesner 

Advokatfirmaer vælter frem på jurastuderendes drømmeliste

Jurastuderende fravælger offentlige arbejdsgivere

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Statsminister Mette Frederiksen (S) udskrev valg, tre advokater genopstiller til Folketinget, og en advokat blev tilkendt 400.000 kr. i en strid om fyring. Sidst, men ikke mindst, fortalte PWC-chef om sats på juridisk rådgivning.

EU om ventetider ved domstolene: Det går ikke

I sin tredje årlige rapport om retssikkerhed udtrykker EU-Kommissionen bekymring for domstolene i Danmark. ”Det er tid til at handle,” mener formanden for Advokatrådets internationale udvalg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier