AdvokatWatch

Plesner topper liste over mest populære advokatfirmaer

Unge jurister vil helst indenfor i Kobbertårnet på Amerika Plads i København, hvor Plesner har adresse. Det viser en ny liste, hvor DLA Piper og Kromann Reumert følger efter som anden og tredje mest populære advokatfirma.

Unge jurister flokkes angiveligt om Plesner, som holder til i Kobbertårnet i København. | Foto: Torben Stroyer / Ritzau Scanpix

De unge jurister er tilsyneladende vilde efter at få foden indenfor i Kobbertårnet på Amerika Plads i København, hvor advokatfirmaet Plesner holder til.

Plesner er således den mest attraktive arbejdsplads for nyuddannede jurister og jurastuderende. Det viser en undersøgelse fra karriere- og uddannelsesportalen Graduateland, som blandt andet har baseret listen på over 3000 ansøgninger samt jurastuderende og nyuddannede juristers brugeradfærd på tværs af samtlige danske universiteter.

På de næste pladser følger DLA Piper, Kromann Reumert, Accura og Bruun & Hjejle.

I en anden popularitetsmåling foretaget af analysehuset Universum var det Kromann Reumert, der tidligere i år tog stikket hjem som den mest attraktive arbejdsplads for de jurastuderende. Her indtog Plesner en fjerdeplads.

Plesner har den seneste tid ifølge erhvervsmediet Inside Business angiveligt haft konflikter på de indre linjer, hvor en række partnere har været utilfredse med at dele indtjeningen lige med andre i virksomhedens ligedelingsmodel. 

Medie: Debat om aflønning skaber intern splid i Plesner 

Advokatfirmaer vælter frem på jurastuderendes drømmeliste

Jurastuderende fravælger offentlige arbejdsgivere

Mere fra AdvokatWatch

Medstifter af nyt advokatkontor har flere jern i ilden

Stine Dahl har sat sig for at banke en advokatforretning op, som på sigt skal vokse sig større. Ved siden af er hun konsulent, direktør og medejer af et marketingbureau og podcaster. Men det kan sagtens lade sig gøre, siger advokaten, der har tre børn.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier