AdvokatWatch

Her er regeringens rekrutteringsudspil: 12 landes borgere skal have lettere adgang til Danmark

Integrationsminister Inger Støjberg (V) og beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen (V) vil gøre det lettere for danske virksomheder at rekruttere udenlandsk arbejdskraft med et nyt udspil, der indeholder 21 initiativer. Blandt andet skal borgere fra 12 lande udenfor EU have en lavere beløbsordning, foreslår regeringen. Opdateret.

Integrationsminister Inger Støjberg (V).

Opdateret 15.01. Hvis det står til regeringen, så skal det være lettere for danske virksomheder at rekruttere udenlandsk arbejdskraft.

Det fortæller integrationsminister Inger Støjberg (V) og beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen (V), der med et nyt udspil bl.a. lægger op til at sænke beløbsordningen for borgere fra 12 ikke EU-lande, fjerne bureaukrati ved diverse rekrutteringsordninger og droppe kravet om en dansk bankkonto for udlændinge.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

Fond med advokater i spidsen har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier