AdvokatWatch

De unge tager styringen i Bech-Bruun med ny formand og ny bestyrelse

Den yngre generation af partnere i Bech-Bruun tager styringen med advokatfirmaet, efter hele bestyrelsen er blevet skiftet ud. Den nye formand forventer, at generationsskiftet vil føre nye tanker og idéer med sig.

Bech-Bruuns nye formand Simon Evers Hjelmborg (billedet) er 49, mens hans forgænger Jacob Hjortshøj er 61 år. | Foto: Mads Nissen

Huden er blevet en smule mere glat rundt om bordet ved Bech-Bruuns bestyrelsesmøder, efter advokatfirmaet, som AdvokatWatch skrev i går, har lavet en omfattende ledelsesrokade.

Bech-Bruun får ny ledende partner og skifter hele bestyrelsen, hvor en yngre generation af partnere sætter sig i spidsen for advokatfirmaet. De syv nyslåede bestyrelsesmedlemmer er alle i 40'erne, mens mere end halvdelen af den tidligere bestyrelse havde rundet 50 eller 60 år.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Advokatfuldmægtig udvikler app med barndomsven

Det skal gøres lettere at blive mindet om de frister, man som virksomhed har i forhold til indberetning af skat og årsregnskaber. Det er formålet med en app, som juristen Mansour Bandri og konsulenten Resat Durmisi har udviklet.

Tredjepartsfinansiering af danske retsopgør vækker skepsis

Udenlandske investorer har planer om at investere millionbeløb i danske retsopgør, som de egentlig ikke har part i. De håber på et afkast og mener, de hjælper andre med at få retfærdighed. Andre mener, de snarere er gribbe, der vil profitere på andres ulykke.

IP-rådgiver skifter ud på direktørpost

Tidligere Penta-direktør stopper som topchef i rådgivningsvirksomheden Patrade, der beskæftiger sig med immaterialret. Hans afløser kommer fra kommunikationsbranchen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier