AdvokatWatch

Bech-Bruun i omfattende ledelsesrokade: Skifter hele bestyrelsen og får ny topchef

Midt i coronakrisen skifter et af landets største advokatfirmaer Bech-Bruun hele sin bestyrelse ud og får ny formand og ny ledende partner. Det er et stærkt hold, der tager over, lyder det fra ny formand.

Foto: Jens Dresling

Der er nye folk på topposterne i et af Danmarks største advokatfirmaer Bech-Bruun, som midt i coronakrisen gennemfører stor ledelsesrokade.

I bestyrelsen bliver alle syv medlemmer udskiftet, firmaet får ny formand, og der sætter sig en ny ledende partner i spidsen for direktionen. Det oplyser Bech-Bruun over for AdvokatWatch.

Steen Rode bliver ny ledende partner, eller chief executive partner som det hedder i Bech-Bruun. Steen Rode er specialist i M&A og selskabsret. Han har arbejdet i Philip Advokatfirma siden 1995 og kom ind i Bech-Bruun, da Bech-Bruun og Philip Advokatfirma fusionerede i 2012.

Den nye ledende partner er derfor velbevandret internt i Bech-Bruun, mens han er et forholdsvist ubeskrevet blad i offentligheden.

Steen Rode afløser Simon Evers Hjelmborg, som har været ledende partner siden 2014. Simon Evers Hjelmborg fortsætter dog i topledelsen som formand for Bech-Bruuns syvmandsbestyrelse. Her afløser han Jacob Hjortshøj, der har været formand de seneste ni år.

"Efter to perioder og seks år i alt som managing partner, nu chief executive partner, er det en glæde at overlade posten til Steen Rode. Steen har stor erfaring med ledelse både fra sin tid som afdelingsleder i vores største afdeling M&A Corporate og fra sin tid i bestyrelsen," udtaler Simon Evers Hjelmborg i en mail til AdvokatWatch.

Simon Evers Hjelmborg (tv) og Steen Rode, Bech-Bruun. | Foto: PR
Simon Evers Hjelmborg (tv) og Steen Rode, Bech-Bruun. | Foto: PR
 

Skifter hele bestyrelsen

Hele bestyrelsen bliver skiftet ud. Syv partnere forlader dermed bestyrelsen. Det drejer sig om Jacob Hjortshøj, Torben Brøgger-Mikkelsen, Thomas Munk Rasmussen, Per Hemmer, Steen Jensen, Claus Berner Nielsen og Steen Puch Holm-Larsen.

"Vi har igennem mange år haft en rigtig god bestyrelse og bestyrelsesformand og med meget få udskiftninger undervejs. Den afgående bestyrelse har været stærkt medvirkende til at have bragt os til den stærke position, vores virksomhed har i dag," udtaler Simon Evers Hjelmborg.

"Mange af bestyrelsens medlemmer har igennem en lang periode lagt en stor indsats og har for længe siden givet udtryk for, at de ikke ville genopstille, når deres periode udløb. Skiftet har derfor været forudset og forberedt længe, og det er et stærkt hold, der nu tager over. Jeg glæder mig meget til samarbejdet med den nye bestyrelse," tilføjer den nye formand.

Den nye bestyrelse består af Simon Evers Hjelmborg (formand), Per Bjerg Christensen (næstformand), Claus Aagaard Nielsen, Thomas Frøbert, Martin Dræbye Gantzhorn, Anne Buhl Bjelke og Simon Milthers.

Afgående formand Jacob Hjortshøj. | Foto: PR
Afgående formand Jacob Hjortshøj. | Foto: PR

Revisionsfirma henter tidligere Accura-partner til at udvikle skatteafdeling

Bech-Bruun udvider partnerkredsen og opruster på konkurs og fast ejendom

Mere fra AdvokatWatch

Firmaer tørner sammen i strid om ordet "legaltech"

”Jeg troede lidt, det var en joke,” siger medstifter af firma, der er sagsøgt for at bruge ordet ”legaltech”. Sagen, der i øjeblikket kører ved Sø- og Handelsretten, kan få betydning for resten af branchen, vurderer advokat med speciale i immaterialret.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier