AdvokatWatch

Revisionsfirma henter tidligere Accura-partner til at udvikle skatteafdeling

Efter 20 år i advokatbranchen hos Gorrissen Federspiel, Bech-Bruun og senest Accura skifter Arne Riis nu til revisionshus. Han har altid kigget lidt misundeligt over på revisorernes naturlige adgang til kunderne, siger han.

Arne Riis er i marts blevet partner i revisionsfirmaet BDO. | Foto: PR

Revisionsfirmaet BDO har hentet den nu tidligere advokat Arne Riis ind som partner. Riis har det sidste år været selvstændig skatteadvokat under virksomhedsnavnet Aritax Law, efter han i november 2018 måtte forlade advokatfirmaet Accura.

Før sin tid hos Accura var Arne Riis advokat og partner i Bech-Bruun gennem ti år frem til november 2015. I efteråret 2018 kom det frem, at Bech-Bruun har rådgivet den tyske bank North Channel Bank samt tre udenlandske pensionskasser, der menes at spille centrale roller i sagen om svindel med udbytteskat, som har tømt statskassen for over 12 mia. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Brikkerne er ved at falde på plads i ny national efterforskningsenhed, og i denne uge satte chefanklageren ord på processen. Derudover bød ugen på historier om blandt andet specialistmangel, embedsmænd i retten og DLA Pipers ejendomsambitioner.

Dommerformand afviser behov for øget specialisering i skattesager

Formanden for dommerforeningen mener ikke, at der er nogen grund til at samle skattesager på færre byretter, som skatteadvokater har foreslået. "Jeg synes ikke, at man har belæg for at sige, at ikkespecialisering er udtryk for, at afgørelserne er forkerte," siger han.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier