AdvokatWatch

Bech-Bruun udvider partnerkredsen og opruster på konkurs og fast ejendom

Et af landets største advokatfirmaer styrker sin rådgivning inden for konkurs og rekonstruktion samt fast ejendom ved at optage to nye partnere, hvoraf den ene kommer til firmaet udefra.

Advokaterne Anders Hoffmann Kønigsfeldt og Jesper Lauge Johannesen er tiltrådt som partnere i Bech-Bruun 1. januar 2020. | Foto: Jens Dresling

Bech-Bruun skyder det nye år i gang med at udvide partnerkredsen, som får tilgang af advokaterne Anders Hoffmann Kønigsfeldt og Jesper Lauge Johannesen. De er tiltrådt som partnere i advokatfirmaet 1. januar 2020.

Det meddeler Bech-Bruun på sin hjemmeside.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Brikkerne er ved at falde på plads i ny national efterforskningsenhed, og i denne uge satte chefanklageren ord på processen. Derudover bød ugen på historier om blandt andet specialistmangel, embedsmænd i retten og DLA Pipers ejendomsambitioner.

Dommerformand afviser behov for øget specialisering i skattesager

Formanden for dommerforeningen mener ikke, at der er nogen grund til at samle skattesager på færre byretter, som skatteadvokater har foreslået. "Jeg synes ikke, at man har belæg for at sige, at ikkespecialisering er udtryk for, at afgørelserne er forkerte," siger han.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier