AdvokatWatch

Ny topchef i Bech-Bruun lander midt krise: "Jeg må få det bedste ud af det"

Midt i coronakrisen skifter advokatfirmaet Bech-Bruun topchef. Det er et specielt tidspunkt, medgiver den nye ledende partner, der dog afviser, at chefskiftet kan blive et problem for Bech-Bruun.

Ny ledende partner i Bech-Bruun, Steen Rode, starter midt i coronakrisen. | Foto: Jens Dresling/PR

Coronakrisen har sendt samfundet og dansk erhvervsliv ud i et hårdt stormvejr med uforudsigeligt kastevinde, der river og flår i danske virksomheder.

Midt i virvaret skifter et af Danmarks største advokatfirmaer Bech Bruun kaptajn og sætter Steen Rode til som ny ledende partner at navigere igennem det oprørte coronahav.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Advokatfuldmægtig udvikler app med barndomsven

Det skal gøres lettere at blive mindet om de frister, man som virksomhed har i forhold til indberetning af skat og årsregnskaber. Det er formålet med en app, som juristen Mansour Bandri og konsulenten Resat Durmisi har udviklet.

Tredjepartsfinansiering af danske retsopgør vækker skepsis

Udenlandske investorer har planer om at investere millionbeløb i danske retsopgør, som de egentlig ikke har part i. De håber på et afkast og mener, de hjælper andre med at få retfærdighed. Andre mener, de snarere er gribbe, der vil profitere på andres ulykke.

IP-rådgiver skifter ud på direktørpost

Tidligere Penta-direktør stopper som topchef i rådgivningsvirksomheden Patrade, der beskæftiger sig med immaterialret. Hans afløser kommer fra kommunikationsbranchen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier