AdvokatWatch

Udadvendt og sportsglad advokat sætter sig på en af branchens tunge poster

PORTRÆT: Den nye ledende partner i Bech-Bruun er med egne ord optimist, udadvendt og sportsglad. De to første egenskaber er vigtige som advokatchef, mens den sidste fik ham smittet med corona.

Ny ledende partner i Bech-Bruun, Steen Rode, blev smittet med corona på skiferie. | Foto: PR/Leonhard Foeger/Reuters/Ritzau Scanpix

Det er en for offentligheden relativt ukendt advokat, der nu sætter sig på en af de tungeste poster i den danske advokatbranche, men internt i Bech-Bruun og i M&A-branchen er den nye ledende partner Steen Rode et velkendt ansigt.

Således er det, da AdvokatWatch taler med Steen Rode, første gang siden de unge år på Lyngbys bedste fodboldhold, at den 50-årige advokat, bliver interviewet af en journalist. Til gengæld har advokaten siden fodboldårene spillet en central plads på den danske M&A-bane.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Advokatfuldmægtig udvikler app med barndomsven

Det skal gøres lettere at blive mindet om de frister, man som virksomhed har i forhold til indberetning af skat og årsregnskaber. Det er formålet med en app, som juristen Mansour Bandri og konsulenten Resat Durmisi har udviklet.

Tredjepartsfinansiering af danske retsopgør vækker skepsis

Udenlandske investorer har planer om at investere millionbeløb i danske retsopgør, som de egentlig ikke har part i. De håber på et afkast og mener, de hjælper andre med at få retfærdighed. Andre mener, de snarere er gribbe, der vil profitere på andres ulykke.

IP-rådgiver skifter ud på direktørpost

Tidligere Penta-direktør stopper som topchef i rådgivningsvirksomheden Patrade, der beskæftiger sig med immaterialret. Hans afløser kommer fra kommunikationsbranchen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier