Sjællandsk advokathus overtager Næstved-firma

Køge-baserede Dreiststorgaard, der også har kontorer i Næstved, Sorø og Nakskov, styrker sin position i Næstved med overtagelsen af lokalt advokatfirma.
Henriette Houmann-Hammer og Søren Storgaard bliver nye kolleger, når advokatfirmaet Dreiststorgaard overtager enkeltmandsfirmaet Advoa. | Foto: Dreiststorgaard/PR
Henriette Houmann-Hammer og Søren Storgaard bliver nye kolleger, når advokatfirmaet Dreiststorgaard overtager enkeltmandsfirmaet Advoa. | Foto: Dreiststorgaard/PR

Advokatfirmaet Dreiststorgaard overtager virksomheden Advoa, som er et enkeltmandsfirma i Næstved, der ejes af advokat Henriette Houmann-Hammer.

Tilgangen styrker det sjællandske advokathus' position i Næstved, lyder det i en nyhed på firmaets hjemmeside.

Søren Storgaard, advokat og partner i Dreiststorgaard, fremhæver, at Henriette Houmann-Hammer har været dygtig til at bygge sin virksomhed op over de sidste fem år.

"Det er en styrke for vores forretning at få ansat Henriette Houmann-Hammer. Med Henriette Houmann-Hammer som en del af Dreiststorgaard får vi en høj kompetence på familieretsområdet til gavn for alle vores klienter," udtaler han.

Henriette Houmann-Hammer, der er født i 1972 og fik sin beskikkelse i 2010, stiftede Advoa i 2014. Hendes speciale er familie- og arveret samt ejendomshandler for private. Hun var ansat hos Advodan Næstved i fem år, inden hun sprang ud som selvstændig advokat. 1. september 2019 melder hun sig under fanerne hos Dreiststorgaard.

Den Køge-baserede virksomhed har ca. 80 ansatte, og ud over hovedkontoret i Køge har firmaet også afdelinger i Næstved, Sorø og Nakskov. Henriette Houmann-Hammer ser det som en naturlig udvikling at blive en del af Dreiststorgaard, der ynder at kalde sig Sjællands største advokatkontor uden for København.

"Målet for mig har løbende været at tilbyde mine kunder en nærværende og kompetent rådgivning i et godt samarbejde. De samme værdier oplever jeg i Dreiststorgaard, og det har styrket min beslutning om at overdrage min virksomhed til Dreiststorgaard. Jeg glæder mig til at blive en del af virksomheden og fortsat være aktiv i Næstved," lyder det fra advokaten.

Dermed fortsætter Dreiststorgaard med at vokse gennem opkøb. Tidligere i år overtog firmaet den lokale konkurrent Nørregaard Mieritz, mens man også har sat kløerne i det juridiske onlinefirma Familietestamente, som tabte millioner i 2018.

Sjællandsk advokathus venter at skrue yderligere op for væksten i år

Opkøbsivrigt advokatfirma overtager digital iværksætter

Dreist Hansen: Advokatfusion er med til at fremtidssikre butikken 

Køge-advokater præsenterer ny profil  

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også