AdvokatWatch

Efter milliontab: Familietestamente vil spare sig til overskud med fyringer

Det er helt efter bogen, at firmaet Familietestamente tabte millioner i 2018, lyder det. En fyringsrunde, hvor 35 ansatte blev til syv, skal bane vejen til overskud i år, siger direktør til AdvokatWatch. Hun har ingen kommentarer til, om det var planen, at ejerne skulle skyde flere penge i selskabet for at reetablere kapitalen.

Emma Novak Christensen, stifter af Familietestamente.dk. | Foto: Ritzau Scanpix/Stine Bidstrup.

Skal man tro det juridiske onlinefirma Familietestamente, var det forventeligt, at 2018 endte med et minus på 3,3 mio. kr.

Tabet erstattede en indtjening på 597.376 kr. i 2017 og skyldes ifølge regnskabet, at virksomheden har foretaget massive investeringer i markedsføring og oplysningskampagner – men af ledelsesberetningen fremgår det, at resultatet ikke anses for at være tilfredsstillende for firmaet, der især gør sig i at udarbejde testamenter.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Medstifter af nyt advokatkontor har flere jern i ilden

Stine Dahl har sat sig for at banke en advokatforretning op, som på sigt skal vokse sig større. Ved siden af er hun konsulent, direktør og medejer af et marketingbureau og podcaster. Men det kan sagtens lade sig gøre, siger advokaten, der har tre børn.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier