AdvokatWatch

KPMG-selskab løfter ambitionerne i sin armlægning med advokatbranchen

Hos skatterådgivningsfirmaet KPMG Acor Tax mener man at kunne profitere af større frihedsgrader end hos de øvrige "big four"-rådgivere, siger mangeårig partner til AdvokatWatch. Dermed står man også bedre rustet til at gå på strandhugst inden for juridiske ydelser og dermed gå i infight med advokathusene.

Foto: PR.

Det danske rådgivningsfirma KPMG Acor Tax har, som AdvokatWatch omtalte tidligere i februar, en aggressiv vækststrategi om at fordoble sin markedsandel på 12 pct. inden for skatterådgivning i løbet af fem år. Nu retter firmaet et endnu skarpere fokus mod advokaternes territorium.

Fra KPMG International lød det i november, at koncernen har en strategi om at opruste markant i de juridiske afdelinger i samtlige lande. Revisionskæmpen har lige nu omkring 1800 jurister og advokater ansat på verdensplan i de 75 lande, hvor revisionsfirmaet har kontorer, og målet er at have mere end 3000 ansatte inden for ganske får år.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

I denne uge fik landets advokater en ny guide til hvidvaskregler og flere opgaver på bordet på baggrund af Ruslands invasion i Ukraine. Branchens topchefer meldte derudover ud, at fleksibilitet er et konkurrenceparameter, men fasttidskontrakter lader vente på sig.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier